Over Anne

Mijn naam is Anne Eijsink. Ik ben getrouwd, moeder van twee kleine kinderen en woon in Zutphen.

Ik ben als persoon betrokken, enthousiast en open. Ik hou van beweging, verandering en wil graag een bijdrage leveren aan een mooiere, positievere wereld.

 

 

Persoonlijk

De Wim Hof Methode heeft een grote impact gehad op mijn eigen leven.

Na 20 jaar te worstelen met mijn gezondheid en energie door ME/CVS, heb ik met de Wim Hof Methode mijn basis versterkt. Doordat die ontbrak, lukte het eerder niet om mijn conditie en kracht op te bouwen. Nu wel! Dit geeft me vrijheid en flexibilliteit. Ik hoef niet meer bij alles wat ik doe rekening te houden met mijn energie.

Zat ik ooit regelmatig in een rolstoel omdat ik te moe was om zelf te lopen, tegenwoordig beklim ik bergen in mijn bikini! Mijn wereld ziet er nu letterlijk anders uit. Ik ben daar zo enorm enthousiast over, dat ik anderen heel graag wil laten ervaren wat de Wim Hof Methode voor je kan betekenen.

Opleidingsachtergrond

Ik heb technische bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente. Een mooie, brede opleiding, waarin ik heb geleerd verschillende werelden met elkaar te verbinden. Kwaliteiten die daarbij van pas komen zijn onder andere goed kunnen analyseren, structureren en snel de vinger op de zere plek leggen. Kenmerkend voor mijn manier van werken is dat ik in mijn aanpak diverse invalshoeken combineer. 

  • Coachingsopleiding - ICM
  • Instructeursopleiding - Wim Hof Academy
  • Teamcoaching vanuit systeem denken - Coachboulevard
  • Management consulting - NCOI Business School
  • Technische bedrijfskunde - Universiteit Twente

Mijn manier van werken

Ik heb ruim 10 jaar als adviseur en beleidsadviseur in de zorg gewerkt. Mijn rol varieerde van procesbegeleider bij samenwerkingstrajecten, tot het opzetten van een scholingsbureau. Altijd in verbinding, met mensen werken aan het bereiken van het doel. Ik vind het heel interessant te werken met logische, nuchtere, wetenschappelijk kennis, in combinatie met de zachtere, moeilijk grijpbare beweging uit de onderstroom. Ik hou ervan te puzzelen naar de ingang om de volgende stap te kunnen zetten. Daarbij zet ik zowel mijn analytische brein, sensitiviteit en betrokkenheid in.