Bedrijven

Stress, burn out, te hoge werkdruk of een verstoorde balans tussen werk en privé. Iedereen die werkt krijgt ermee te maken. Dan wel zelf, als leidinggevende of als collega. Volgens onderzoek van TNO ontstaat een derde van het werk gerelateerd ziekteverzuim door stress en bij jongeren is dat zelf de helft. Meer dan een miljoen Nederlanders hebben last van burn out klachten. Dat is niet mis! Het is voor bedrijven dan ook steeds belangrijker om actief iets te doen om werknemers vitaal en inzetbaar te houden. 

Een workshop in de Wim Hof Methode kan heel goed worden ingezet in het kader van het vitaliteitsbeleid of beleid duurzame inzetbaarheid van uw bedrijf. Lees hier meer over de Wim Hof Methode en alle voordelen zoals o.a. het vergroten van de stressbestendigheid. Een workshop kan worden ingezet voor een team of afdeling, als onderdeel van een keuze programma in het vitaliteitsbeleid of tijdens een teamdag. Op uw locatie of extern. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Daarnaast is individuele begeleiding van medewerkers mogelijk. In de coaching wordt gewerkt aan het vergroten van de veerkracht en stressbestendigheid. Dit kan al dan niet in combinatie met de Wim Hof Methode.

Ik ben nog nooit zo vitaal en energiek geweest! En dat niet alleen af en toe, nee elke dag weer. Wat een verrijking. En dit allemaal na de twee workshops van Anne Eijsink, over ademhalen en het ijsbad. Mijn leven is hierdoor letterlijk veranderd.

Elke ochtend pas ik de ademhalingstechnieken toe en douche ik koud af. Hierdoor begin ik mijn dag veel energieker! Daarnaast ben ik ook veel energieker overdag. Ik ben ondernemer en naast mijn tijd is mijn energie het meest belangrijke dat ik heb. Deze hernieuwde fitheid is dus essentieel.

Ook heel bijzonder: met de workshops van Anne heb ik ook mijn immuunsysteem leren trainen. Ik had elk jaar wel een of twee keer de griep en afgelopen jaar is dit gewoon niet gebeurd!

Je kunt je als leidinggevende of werkgever wel voorstellen wat het betekent als je zelf energieker bent en als je mensen dit ook zijn, zowel in productiviteit als vitaliteit.

Ik durf de stelling wel aan dat de workshops van Anne eraan bijdragen je verzuimpercentage naar beneden te brengen. Bedenk eens wat dit ook financieel voor je betekent.

Kortom, echt een must do voor elk bedrijf of instelling die zichzelf en zijn personeel serieus neemt. En daarnaast is Anna een mooi mens. Ze is slim, heeft enorme kennis en haar verhaal is heel bijzonder. Tijdens de workshops heb ik haar als heel plezierig ervaren. Met echte aandacht en ruimte voor mij als mens.

Pieter Henzen,

Trotse mede-eigenaar van Puurst – werkt voor ondernemers

Wij hebben samen met ons team op eigen locatie aan de IJssel een workshop bij Eijscoach Anne gevolgd. Het was een teamontwikkelingsworkshop met als thema ‘Je kunt meer dan je denkt!’

De middag was boeiend, gaf verhelderende inzichten en was leerzaam. Het ijsbad aan het einde was een super afsluiting! Wat een mooi beeld: ons team rondom het ijsbad met op de achtergrond de ondergaande zon. Wat waren we verrast en enthousiast!

De workshop was een cadeau aan ons team. Het heeft geresulteerd in meer doelgericht en samen werken. Daar zijn we heel blij mee, maar ook heel trots op! Het is waar… je kunt écht meer dan je denkt! Dank je wel Anne, voor deze groei in ons team!

Strategie & Planning Groep van Double Impact