Workshop Wim Hof Methode

Wil jij ook leren om je lichaam en geest in optimale conditie te brengen? Meer energie hebben en je immuunsysteem versterken? In korte tijd super krachtige en praktisch toepasbare tools leren? Of wil je gewoon een keer iets doen wat buiten jouw comfortzone ligt? Omdat daar de magie zich bevindt en je eigenlijk ook wel benieuwd bent hoe je reageert.

Doe dan mee en schrijf je in voor een workshop!

Schrijf je in door te klikken op de datum.

Opzet workshop

De workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten en daarin leer je de basis van de Wim Hof Methode. Uitgangspunt is het zelf ervaren door het te doen. Je gaat meteen aan de slag met oefeningen en vervolgens volgt een uitleg en onderbouwing. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met voldoende kennis om er zelf mee aan de slag te gaan. Je krijgt oefeningen op papier mee.

 

Bijeenkomst 1: Ademhaling & stress

We starten met hoe stress in jouw lichaam werkt en hoe je dat kunt beïnvloeden. Daarnaast leer je hoe je jouw ademhaling kunt gebruiken als tool voor meer geluk, kracht en gezondheid.

We werken met diverse ademtechnieken om:

  • goed te kunnen ontspannen en slapen
  • beter met stressvolle situaties om te kunnen gaan
  • jouw focus te trainen en met meer aandacht te kunnen leven
  • jouw (sport of werk) prestaties te verbeteren
  • jouw immuunsysteem en autonome zenuwstelsel te beïnvloeden

Bijeenkomst 2: Mindset & Koude training

Een ijsbad is wel iets wat tot de verbeelding spreekt! Waar denk jij aan bij het woord ijsbad? Krijg je de rillingen en denk je meteen dat het absoluut niets voor jou is? Of roept het wel nieuwsgierigheid op en ben je benieuwd of je het aan zou kunnen?

Een ijsbad is een manier van koude trainingen dat is enorm gezond voor ons lijf! Tegelijkertijd is het een hele interessante trainingssituatie om te zien hoe je met uitdagingen omgaat, om te oefenen met rustig blijven in een veeleisende situatie en wat jij tegen jezelf zegt om jezelf te motiveren. Allemaal input om van te leren en groeien.

Deze workshop leer je waarom koude training gezond is en op welke manieren je het (veilig!) zelf kunt toepassen. Ook besteden we aandacht aan het mentale aspect van koude training. Wat kun jij leren in een bad met ijsblokjes?

Het ijsbad is natuurlijk optioneel. Durf jij het aan en ga je mee op ijskoud avontuur?

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor mensen die open staan voor een nieuwe beleving. Het is niet belangrijk of je goed tegen kou kunt. Zowel degenen met Russisch bloed, als de ergste koukleumen kunnen meedoen. De Wim Hof Methode kenmerkt zich door eenvoud, toepasbaarheid en een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Een praktische, westerse manier voor het vergroten van jouw geluk, kracht en gezondheid.

 

Ervaringen van deelnemers

Benieuwd wat deelnemers van hun workshop bij Eijscoach vonden? Kijk hier voor hun ervaringen.

 

Praktische informatie en inschrijven

  • De workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten van 2,5 uur
  • Deelname kost €95 per persoon
  • De workshop gaat door bij minimaal 8 en maximaal 15 deelnemers

 

Ga je mee op ijskoud avontuur? Schrijf je dan meteen in!

Schrijf je in door te klikken op de datum.

Heb je nog vragen?

Vraag je je af of de workshop of de Wim Hof Methode wat voor je is? Of kun je niet op de genoemde data maar heb je wel interesse? Neem dan contact op voor overleg en de mogelijkheden.