Meer energie en levenslust met de Wim Hof Methode

Lichaam en geest in optimale conditie met superkrachtige, praktisch toepasbare oefeningen: dat is de Wim Hof Methode (WHM). Met deze methode oefenen we ademhaling, mindset en focus, en koutraining. Als officieel gecertificeerde WMH-instructeur leer ik je alle technieken om de methode zelf toe te kunnen passen. Door de logische structuur en aandacht voor het opbouwen van vertrouwen ben je aan het einde van de workshop klaar voor het ijsbad!

Ik begeleid je in groepsverband, persoonlijk of in een maatwerkworkshop! Heb je de workshop al gevolgd? Sluit je dan aan bij de Eijsclub.

Wim Hof, ook wel bekend als ‘The Iceman’, ontwikkelde de methode met superkrachtige en praktisch toepasbare oefeningen, zodat iedereen ze kan leren en toepassen. Ik begeleid je om je in alle rust de oefeningen te laten ervaren. Zeker bij de ervaring met het ijsbad is ondersteuning aan te raden. Doe mee en vergroot je levenslust.

Resultaten:

De Wim Hof Methode is praktisch toepasbaar en dat zorgt ervoor dat we concrete resultaten kunnen boeken, namelijk:

 • Versterken van je fysieke en mentale gezondheid;
 • Het vergroten van je veerkracht;
 • Het bouwen aan gezonde gewoontes.

Meer informatie over Wim Hof Methode vind je op de website van Wim Hof:

Naar de Wim Hof website

WHM-groepsworkshop

De groepsworkshop bestaat uit 2 bijeenkomsten met 6 tot 12 deelnemers. Het uitgangspunt is het zelf ervaren van de Wim Hof Methode door het te doen. Je gaat meteen aan de slag met de oefeningen en ik geef daarbij uitleg en onderbouwing. Aan het einde van de workshop heb je voldoende kennis om er zelf mee verder te gaan. Je krijgt de oefeningen op papier mee naar huis. Zo krijg je de handvatten om je lichaam en geest in optimale conditie te brengen.

Praktische informatie:

 • De workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten van 2,5 uur;
 • De deelname kost €95,- inclusief btw per persoon;
 • De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Ga jij mee op dit ijskoude avontuur? Meld je dan direct aan!

Komende WHM-workshops:

Schrijf je in door te klikken op de datum.

Eigen groep samenstellen

Wil je met je eigen familie, vriendengroep, team of afdeling de workshops volgen? Dat kan! Lees verder. Of neem contact op voor de mogelijkheden.

Ervaringen van anderen

Ik vond het bijzonder. Ik vergeet deze middag niet.

‘Het was gisteren een aparte ervaring, heel mooi dat je dan uiteindelijk gewoon in zo’n ijsbad kunt zitten! Je hebt de workshop heel enthousiast gebracht, inspelend op de groep. Heel prettig om je te volgen, je eigen beleving te zien, het vertrouwen dat je overbrengt. De uitvoerige bijlagen zorgen er mede voor dat de herinnering blijft leven. Ik vond het overigens zo bijzonder en mooi om te beleven dat ik deze middag niet vergeet!’

Wilma

Ik kan deze cursus iedereen aanbevelen.

‘In het voorjaar heb ik bij Anne een introductie workshop van de Wim Hof Methode gevolgd. Voor mij was dit enorm leerzaam en de technieken zijn erg goed toepasbaar in elke situatie, zoals bijvoorbeeld tijdens het sporten. Het geeft rust, maar tegelijkertijd ook focus en kracht. Ik voel me door deze technieken elke dag weer super fit, alert en gewoon direct wakker. Heerlijk om zo de dag te beginnen! De persoonlijke benadering van Anne, de oefeningen en natuurlijk het ijsbad zelf waren geweldig. Ik kan deze cursus iedereen aanbevelen. Ga vooral zo door Anne!’

Loed Idzinga

Je kunt écht meer dan je denkt!

‘Wij hebben samen met ons team op eigen locatie aan de IJssel een workshop bij Eijscoach Anne gevolgd. Het thema was ‘Je kunt meer dan je denkt!’

De middag was boeiend, gaf verhelderende inzichten en was leerzaam. Het ijsbad aan het einde was een super afsluiting! Wat een mooi beeld: ons team rondom het ijsbad met op de achtergrond de ondergaande zon. Wat waren we verrast en enthousiast!

De workshop was een cadeau aan ons team. Het heeft geresulteerd in meer doelgericht en samen werken. Daar zijn we heel blij mee, maar ook heel trots op! Het is waar… je kunt écht meer dan je denkt! Dank je wel Anne, voor deze groei in ons team!’

Double Impact

Fijne frisse ervaring!

‘Was best koud. Een fijne frisse ervaring! Heel warm begeleid door Anne om een stap te zetten in deze frisheid.’

Jentien

Bedankt voor je inspirerende begeleiding!

‘Wat een bijzondere ervaring…. de Wim Hof methode. De training begon met ademhalingsoefeningen waardoor ik in staat was om mij 12 x op te drukken i.p.v. mijn magere 3x van voor de ademhalingsoefening….. Bizar om mee te maken! Hierna was het tijd voor het ijsbad van 5 graden 💧💧 Dit gedeelte vond ik eigenlijk best eng omdat ik niet wist hoe mijn lichaam zou reageren op deze kou. In het begin zat ik even flink achter mijn ademhaling maar door te focussen kreeg ik deze vrij snel weer onder controle. Al met al super gaaf om mee te maken! Anne, bedankt voor je inspirerende begeleiding 😘 I DID IT!!!!!!!💪💪💪’

Daniëlle

Elke dag begint nu met een overwinning!

‘De warme en open manier van het introduceren van de Wim Hof Methode, gaf me snel vertrouwen om mee te gaan op de reis ter herontdekking van mijn eigen innerlijk kracht.

Door de opbouw van de dag word je langzaam uit je dagelijkse race gehaald en ga je terug naar je eigen gevoel. Het is prettig om te ontdekken dat je door een paar ‘ simpele’ ademhalingsoefening, jezelf weer vanuit je hoofd naar je lijf kunt brengen.

Het resultaat van de voorbereiding tot de uit eindelijke ijsduik, was voor mij een grote ontdekking. Voor mij was kou (en vooral koud water), iets om uit de weg te gaan. Ik ontdekte de relatie tussen kou en angst. Door dit te omarmen en na de training, de geleerde methodes verder door te zetten, heeft het mij veel nieuwe energie gegeven.

Elke dag begint nu met een overwinning!’

Jeroen

Anne creëert een fijne basis.

‘Anne is met haar rustige uitstraling en duidelijke uitleg fijn om in te huren als je met jouw team aan persoonlijke en/of teamontwikkeling wil doen. Anne legt alles goed uit en creëert een fijne basis. Daardoor zijn alle leden van mijn mastermind door hun weerstand tegen de kou gegaan en in het ijsbad gestapt. Met de liefdevolle begeleiding van Anne hebben ze allemaal een boost gekregen voor hun ontwikkeling op persoonlijk en zakelijk gebied. En ontdekt dat ze twee of meer keer zoveel kunnen dan ze dachten.

Wil jij ook een boost voor je team, voor jezelf of voor je bedrijf? Neem dan contact op met Anne.’

Wendy Marsman

Een buitengewone ervaring voor de deelnemers.

‘Het Isala programma Sterk en Fit biedt medewerkers de mogelijkheid om actief te werken aan duurzame inzetbaarheid. Naast workshops en trainingen op het gebied Fysiek – en Loopbaanfit is er ook aandacht in het aanbod oog voor het mentale deel van sterk & fit zijn.

Met het programma Sterk & Fit wil Isala medewerkers blijven verrassen om ook buiten de comfortzone nieuwe dingen te leren en te ervaren. In de zoektocht naar ‘anders dan andere trainingen’ zijn we uitgekomen bij IJskoud avontuur van Anne Eijsink waarin de Wim Hof methode centraal staat.

Er was veel animo voor deelname aan deze workshop. De opbouw van de tweedaagse workshop was voor deelnemers een buitengewone ervaring. Voor Isala reden genoeg om het in 2019 weer in het programma Sterk & Fit op te nemen en andere medewerkers de mogelijkheid te bieden om een nieuw IJskoud avontuur aan te gaan.’

Isala

Bedankt voor de fijne begeleiding.

‘Yeah, mijn eerste ijsbad. Ofschoon het ijskoud is, word je helemaal warm van binnen. Bedankt Anne voor de fijne begeleiding!’

Hildo

Anne heeft echte aandacht en ruimte voor mij als mens.

‘Ik ben nog nooit zo vitaal en energiek geweest! En dat niet alleen af en toe, nee elke dag weer. Wat een verrijking. En dit allemaal na de twee workshops van Anne Eijsink, over ademhalen en het ijsbad. Mijn leven is hierdoor letterlijk veranderd.

Elke ochtend pas ik de ademhalingstechnieken toe en douche ik koud af. Hierdoor begin ik mijn dag veel energieker! Daarnaast ben ik ook veel energieker overdag. Ik ben ondernemer en naast mijn tijd is mijn energie het meest belangrijke dat ik heb. Deze hernieuwde fitheid is dus essentieel.

Ook heel bijzonder: met de workshops van Anne heb ik ook mijn immuunsysteem leren trainen. Ik had elk jaar wel een of twee keer de griep en afgelopen jaar is dit gewoon niet gebeurd!

Je kunt je als leidinggevende of werkgever wel voorstellen wat het betekent als je zelf energieker bent en als je mensen dit ook zijn, zowel in productiviteit als vitaliteit.

Ik durf de stelling wel aan dat de workshops van Anne eraan bijdragen je verzuimprecentage naar beneden te brengen. Bedenk eens wat dit ook financieel voor je betekent.

Kortom, echt een must do voor elk bedrijf of instelling die zichzelf en zijn personeel serieus neemt. En daarnaast is Anne een mooi mens. Ze is slim, heeft enorme kennis en haar verhaal is heel bijzonder. Tijdens de workshops heb ik haar als heel plezierig ervaren. Met echte aandacht en ruimte voor mij als mens.’

Pieter Henzen
Trotse mede-eigenaar van Puurst – werkt voor ondernemers

Ik voel me iedere keer sterker worden.

‘Iedere keer als ik in een ijskoud bad stap ervaar ik mijn eigen focus en besef ik dat mijn lijf en ik één zijn. De tintelingen op mijn huid door de kou en de interne warmte erna, laten me weten dat ik leef! Ik heb de Wim Hof Workshop Zutphen gedaan bij Anne vanwege een auto-immuunziekte, waarbij mijn nieren minder goed functioneren. Ik doe de koude douches en ademhalingsoefeningen bijna dagelijks. Ik voel me iedere keer sterker worden. Anne heeft ertoe bijgedragen dat ik nu super goed weet waarom ik dit wil. Mede door haar eigen weg, uitleg, kennis en enthousiasme ben ik er nog meer van overtuigd dat deze methode een stap is naar mijn eigen vernieuwde gezondheid.’

Eveline Rosenhart

Wat een energie heb ik ervan gekregen!

‘Training Wim Hof Methode van Anne Eijsink (ice-lady). Gezond, leerzaam en vooral ook kicken met het ijsbad! Wat een energie heb ik er van gekregen! Dank je wel Anne voor de prettige begeleiding.’

René

Anne heeft mij geweldig begeleid en voorbereid.

‘Vandaag de Wim Hof methode toegepast. Mooi, eerst ademoefening, ondertussen bewustzijn van mijn mind en uiteindelijk het ijswater in… Anne heeft mij geweldig begeleid en voorbereid. Alles bij elkaar vond ik het vooral een leuke ervaring en raad ik dit iedereen aan.’

Berry

Individuele WHM-workshop

In de individuele WHM-workshop krijg je honderd procent persoonlijke aandacht. Ik begeleid je door de ademhalingsoefeningen, we bespreken je mindset en focus, en ik maak voor jou persoonlijk een ijsbad klaar. Het is daarmee niet alleen een workshop waar je technieken leert, er is ook aandacht voor het inpassen in jouw leven. 

Praktische informatie:

 • In drie sessies van twee uur doorlopen we de thema’s ‘ademhaling’, ‘koutraining’ en ‘mindset & focus’;
 • De prijs voor een individuele WHM-workshop is €570,- inclusief btw.

Neem contact op om je aan te melden voor de individuele WHM-workshop!

Contact

Wil je een uitgebreider coachingstraject? Kijk dan eens naar Leef! Coaching.

Eijsclub

Wil je meer uit de Wim Hof Methode halen of de ervaringen delen met anderen, sluit je dan aan bij de Eijsclub! In deze club zitten beginnende en ervaren beoefenaars. Samen frissen we de ademhalingstechniek op, nemen we elk seizoen een ijsbad en gaan we winterdippen in natuurwater! Ben jij erbij?

Praktische informatie:

Als lid van de Eijsclub krijg je per jaar:

 • 4x adem- en ijssessie: met opfrissen van de ademhaling, ijsbad en begeleiding;
 • 6x winterdippen in natuurwater;
 • Lidmaatschap van de Facebookgroep, waar je ook vragen kan stellen.

Het lidmaatschap kost €249,- per jaar. Meld je snel aan!

Ik meld me aan!

 

Heb je vragen? Dan hoor ik dat uiteraard graag.

Contact