Meer energie en levenslust met de Wim Hof methode

Lichaam en geest in optimale conditie met superkrachtige, praktisch toepasbare oefeningen: dat is de Wim Hof Methode (WHM). Met deze methode oefenen we ademhaling, mindset en focus, en koutraining. Als officieel gecertificeerde WMH-instructeur leer ik je alle technieken om de methode zelf toe te kunnen passen. Door de logische structuur en aandacht voor het opbouwen van vertrouwen ben je aan het einde van de workshop klaar voor het ijsbad!

Ik begeleid je in groepsverband, persoonlijk of in een maatwerkworkshop! Heb je de workshop al gevolgd? Sluit je dan aan bij de Eijsclub.

Wim Hof, ook wel bekend als ‘The Iceman’, ontwikkelde de methode met superkrachtige en praktisch toepasbare oefeningen, zodat iedereen ze kan leren en toepassen. Ik begeleid je om je in alle rust de oefeningen te laten ervaren. Zeker bij de ervaring met het ijsbad is ondersteuning aan te raden. Doe mee en vergroot je levenslust.

Resultaten

De Wim Hof Methode is praktisch toepasbaar en dat zorgt ervoor dat we concrete resultaten kunnen boeken, namelijk:

  • Versterken van je fysieke en mentale gezondheid;
  • Het vergroten van je veerkracht;
  • Het bouwen aan gezonde gewoontes.

Meer informatie over Wim Hof Methode vind je op de website van Wim Hof.

WHM-groepsworkshop

Tijdens de groepsworkshop leer je de Wim Hof Methode toepassen. Het uitgangspunt is het zelf ervaren door het te doen. Je gaat meteen aan de slag met de oefeningen en ik geef daarbij uitleg en onderbouwing. Aan het einde van de workshop heb je voldoende kennis om er zelf mee verder te gaan. Je krijgt de oefeningen op papier mee naar huis. Zo krijg je de handvatten om je lichaam en geest in optimale conditie te brengen. De workshop gaat door met minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Er zijn 3 varianten:

  • FUNDAMENTALS WORKSHOP

De fundamentals workshop is de basis workshop. Je leert de 3 pijlers van de Wim Hof methode: ademhaling, commitment en koude training in 1 sessie van 4 uur. Na deze workshop kun je de methode zelf thuis toepassen. De kosten voor deze workshop zijn €110 per persoon.

  • ADVANCED WORKSHOP

De advanced workshop bouwt voort op de fundamentals workshop. Deelname is mogelijk wanneer je een Wim Hof workshop hebt gevolgd. We breiden de Wim Hof ademhaling uit met Powerbreathing. Een hele bijzondere ervaring! Duiken dieper in het zelf actief beïnvloeden van ons lijf. Natuurlijk staat er ook een ijsbad op het programma. De kosten voor deze workshop zijn €110 per persoon.

  • IM HOF METHODE & STRESS

Deze workshop is gericht op het anders omgaan met stress en het vergroten van je veerkracht. Hij bestaat uit 2 sessies, waardoor je thuis kunt oefenen en het maximale resultaat uit de workshop kunt halen.

Niet alleen voor mensen die worstelen met stress, maar ook heel geschikt voor mensen zich willen ontwikkeling en graag een stapje dieper gaan. De workshop bestaat uit 2 sessies van 3 uur en kost €135 per persoon.

 

Ga jij mee op een ijskoud avontuur? Meld je dan direct aan!

Twijfel je welke workshop geschikt voor je is? Neem dan even contact met me op, dan denk ik graag met je mee!

Individuele WHM-workshop

 

In de individuele WHM-workshop krijg je honderd procent persoonlijke aandacht. Ik begeleid je door de ademhalingsoefeningen, we bespreken je mindset en focus, en ik maak voor jou persoonlijk een ijsbad klaar. Het is daarmee niet alleen een workshop waar je technieken leert, er is ook aandacht voor het inpassen in jouw leven. 

Praktische informatie:

– In drie sessies van twee uur doorlopen we de thema’s ‘ademhaling’, ‘koutraining’ en ‘mindset & focus’;

– De prijs voor een individuele WHM-workshop is €750,- .

Neem contact op om je aan te melden voor de individuele WHM-workshop!

Wil je een uitgebreider coachingstraject? Kijk dan eens naar Leef! Coaching.

Eijsclub

 

Wil je meer uit de Wim Hof Methode halen of de ervaringen delen met anderen, sluit je dan aan bij de Eijsclub! In deze club zitten beginnende en ervaren beoefenaars. Samen frissen we de ademhalingstechniek op, nemen we elk seizoen een ijsbad en gaan we winterdippen in natuurwater! Ben jij erbij?

Praktische informatie:

Als lid van de Eijsclub krijg je per jaar:

– 4x adem- en ijssessie: met opfrissen van de ademhaling, ijsbad en begeleiding;

– 4x winterdippen in natuurwater;

– 2x een blote basten wandeling.

Het lidmaatschap kost €275,- per jaar. Meld je snel aan!

Ik kan deze cursus iedereen aanbevelen.

In het voorjaar heb ik bij Anne een introductie workshop van de Wim Hof Methode gevolgd. Voor mij was dit enorm leerzaam en de technieken zijn erg goed toepasbaar in elke situatie, zoals bijvoorbeeld tijdens het sporten. Het geeft rust, maar tegelijkertijd ook focus en kracht. Ik voel me door deze technieken elke dag weer super fit, alert en gewoon direct wakker. Heerlijk om zo de dag te beginnen! De persoonlijke benadering van Anne, de oefeningen en natuurlijk het ijsbad zelf waren geweldig. Ik kan deze cursus iedereen aanbevelen. Ga vooral zo door Anne!

Loed Idzinga

Anne creëert een fijne basis.

‘Anne is met haar rustige uitstraling en duidelijke uitleg fijn om in te huren als je met jouw team aan persoonlijke en/of teamontwikkeling wil doen. Anne legt alles goed uit en creëert een fijne basis. Daardoor zijn alle leden van mijn mastermind door hun weerstand tegen de kou gegaan en in het ijsbad gestapt. Met de liefdevolle begeleiding van Anne hebben ze allemaal een boost gekregen voor hun ontwikkeling op persoonlijk en zakelijk gebied. En ontdekt dat ze twee of meer keer zoveel kunnen dan ze dachten.

Wil jij ook een boost voor je team, voor jezelf of voor je bedrijf? Neem dan contact op met Anne.’

Wendy Marsman

Een buitengewone ervaring voor de deelnemers.

‘Het Isala programma Sterk en Fit biedt medewerkers de mogelijkheid om actief te werken aan duurzame inzetbaarheid. Naast workshops en trainingen op het gebied Fysiek – en Loopbaanfit is er ook aandacht in het aanbod oog voor het mentale deel van sterk & fit zijn.

Met het programma Sterk & Fit wil Isala medewerkers blijven verrassen om ook buiten de comfortzone nieuwe dingen te leren en te ervaren. In de zoektocht naar ‘anders dan andere trainingen’ zijn we uitgekomen bij IJskoud avontuur van Anne Eijsink waarin de Wim Hof methode centraal staat.

Er was veel animo voor deelname aan deze workshop. De opbouw van de tweedaagse workshop was voor deelnemers een buitengewone ervaring. Voor Isala reden genoeg om het in 2019 weer in het programma Sterk & Fit op te nemen en andere medewerkers de mogelijkheid te bieden om een nieuw IJskoud avontuur aan te gaan.’

Isala

Je kunt écht meer dan je denkt!

‘Wij hebben samen met ons team op eigen locatie aan de IJssel een workshop bij Eijscoach Anne gevolgd. Het thema was ‘Je kunt meer dan je denkt!’

De middag was boeiend, gaf verhelderende inzichten en was leerzaam. Het ijsbad aan het einde was een super afsluiting! Wat een mooi beeld: ons team rondom het ijsbad met op de achtergrond de ondergaande zon. Wat waren we verrast en enthousiast!

De workshop was een cadeau aan ons team. Het heeft geresulteerd in meer doelgericht en samen werken. Daar zijn we heel blij mee, maar ook heel trots op! Het is waar… je kunt écht meer dan je denkt! Dank je wel Anne, voor deze groei in ons team!’

Double Impact

Hoe eng het ook lijkt, de overwinning, kracht en energie die je eruit haalt, zijn vele malen groter

Ik heb deelgenomen aan de workshop van Anne Eijsink omdat ik mijn gezondheid graag wil verbeteren. Ik kamp o.a. met chronische vermoeidheid: iedere dag heb ik een vrij beperkte hoeveelheid energie en kracht. Hoe fijn zou het zijn, als ik dit reservoir zou kunnen vergroten?

Echter twijfelde ik ook of de Wim Hof Methode wel geschikt is voor mij, aangezien ik soms last heb van hartkloppingen en moeite heb met een koude douchestraal. Ik heb dit per mail met Anne besproken, zij luisterde goed en reageerde prettig. Daarnaast zei mijn medisch specialist dat koutraining juíst goed zou zijn voor mijn klachten, aangezien de het goed voor de bloedsomloop zou zijn!

De workshop heb ik ervaren als leerzaam, fijn, en motiverend. Anne creëert een fijne sfeer en begeleid de groep met de ademhalingsmethode, waarbij ze je ook wat theorie mee geeft. Hoewel ze de groep begeleid als geheel, heeft ze ook persoonlijke aandacht voor iedereen die mee doet. De ademhalingsmethode maakt mij helemaal ontspannen en zen. Dat voelt fijn. Diezelfde ontspannen focus gebruik je om vervolgens het ijsbad te trotseren. Hoe eng het ook lijkt, de overwinning, kracht en energie die je eruit haalt zijn vele malen groter. Dankzij Anne’s warme begeleiding kan iedereen zijn rust en kracht vinden in het ijsbad.

Door de workshop ben ik geïnspireerd om mezelf sterker te maken door middel van de Wim Hof methode. De ademhalingsoefeningen hebben als prettig bij-effect dat ze ontspannen en je ‘uit je hoofd’ halen, terug naar het hier en nu.

Ik kan de workshop iedereen aanbevelen omdat ik denk dat iedereen er wel iets uit kan halen. Of dat nou is dat je meer energie krijgt, meer vertrouwen in je eigen kracht, meer ontspanning en rust, of simpelweg voor de fenomenale ervaring van het ijsbad overwinnen. Soms vinden we mooie dingen, juist wanneer we er niet naar op zoek zijn. Van te voren kunnen we ons niet voorstellen, hoe we ons na afloop zullen voelen.

Steven van Veelen

Met Anne naast me heb ik nooit getwijfeld of ik in het bad zou stappen

Vorig jaar heb ik onder begeleiding van Anne een workshop en ijsbad-ervaring mogen beleven. Iets waar ik in eerste instantie als ultieme kou kleum NEE tegen zou zeggen. Ik vond het enorm spannend. Niet alleen vanwege de kou, waar ik geen fan van ben. Vooral omdat ik in het ijsbad mijn lichaam bewust in een stress situatie zou brengen. Ik was bang voor wat het boven zou brengen. Zou ik terug gebracht worden naar de nacht dat ik mijn zusje verloor?

Met Anne naast me heb ik nooit getwijfeld of ik in het bad moest stappen. Wat ik ook zou voelen, ik wist dat ik veilig was. In haar workshop heeft ze ons geleerd en laten ervaren hoe je met ademhaling de regie kan terugpakken in je lichaam. Dat alleen al was super leuk, leerzaam en interessant.

De ijsbad ervaring was magisch. De stress in mijn lichaam bracht me niet terug naar die nacht, maar vooral naar het nu. Naar mijn kracht. Ik was vooraf zo bang mijn zusjes laatste momenten voor me te zien, maar dat gebeurde niet. Ik voelde haar, achter me. Het was een prachtig ontroerend moment. Anne en de ervaring hebben me heel veel moois gebracht.

Arina Kuipers

Anne heeft echte aandacht en ruimte voor mij als mens.

‘Ik ben nog nooit zo vitaal en energiek geweest! En dat niet alleen af en toe, nee elke dag weer. Wat een verrijking. En dit allemaal na de twee workshops van Anne Eijsink, over ademhalen en het ijsbad. Mijn leven is hierdoor letterlijk veranderd.

Elke ochtend pas ik de ademhalingstechnieken toe en douche ik koud af. Hierdoor begin ik mijn dag veel energieker! Daarnaast ben ik ook veel energieker overdag. Ik ben ondernemer en naast mijn tijd is mijn energie het meest belangrijke dat ik heb. Deze hernieuwde fitheid is dus essentieel.

Ook heel bijzonder: met de workshops van Anne heb ik ook mijn immuunsysteem leren trainen. Ik had elk jaar wel een of twee keer de griep en afgelopen jaar is dit gewoon niet gebeurd!

Je kunt je als leidinggevende of werkgever wel voorstellen wat het betekent als je zelf energieker bent en als je mensen dit ook zijn, zowel in productiviteit als vitaliteit.

Ik durf de stelling wel aan dat de workshops van Anne eraan bijdragen je verzuimprecentage naar beneden te brengen. Bedenk eens wat dit ook financieel voor je betekent.

Kortom, echt een must do voor elk bedrijf of instelling die zichzelf en zijn personeel serieus neemt. En daarnaast is Anne een mooi mens. Ze is slim, heeft enorme kennis en haar verhaal is heel bijzonder. Tijdens de workshops heb ik haar als heel plezierig ervaren. Met echte aandacht en ruimte voor mij als mens.’

Pieter Henzen
Trotse mede-eigenaar van Puurst – werkt voor ondernemers

Wauw, wat een ervaring!

Wauw. Wat een ervaring. Ik ging met mijn vader mee naar de Eijscoach voor de Wim Hof Methode. Hoewel mijn vader er al veel over had verteld had ik me er nog niet extreem in verdiept. Aan het koude douchen waren we wel begonnen en hierdoor voelde ik me een stuk energieker en meer wakker in de ochtend.

De workshop was gezellig maar toch serieus en zeer informatief. Anne kreeg me volledig stil met haar persoonlijke verhaal. Hierdoor werd ik alleen maar nieuwsgieriger wat de koude ‘lifestyle’ voor mij kon betekenen. Door de verschillende ademhalingsoefening bereiden we ons voor op het ijsbad.

Wat een ervaring was dat! Ik heb ontzettend veel aan de workshop gehad en vond het onwijs interessant want voor effect de Wim hof methode op je lichaam kan hebben. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Nancy van Eck

Ik voel me iedere keer sterker worden.

‘Iedere keer als ik in een ijskoud bad stap ervaar ik mijn eigen focus en besef ik dat mijn lijf en ik één zijn. De tintelingen op mijn huid door de kou en de interne warmte erna, laten me weten dat ik leef! Ik heb de Wim Hof Workshop Zutphen gedaan bij Anne vanwege een auto-immuunziekte, waarbij mijn nieren minder goed functioneren. Ik doe de koude douches en ademhalingsoefeningen bijna dagelijks. Ik voel me iedere keer sterker worden. Anne heeft ertoe bijgedragen dat ik nu super goed weet waarom ik dit wil. Mede door haar eigen weg, uitleg, kennis en enthousiasme ben ik er nog meer van overtuigd dat deze methode een stap is naar mijn eigen vernieuwde gezondheid.’

Eveline Rosenhart

Wat bijzonder en mooi om te beleven! Ik vergeet deze middag niet.

‘Het was gisteren een aparte ervaring, heel mooi dat je dan uiteindelijk gewoon in zo’n ijsbad kunt zitten! Je hebt de workshop heel enthousiast gebracht, inspelend op de groep. Heel prettig om je te volgen, je eigen beleving te zien, het vertrouwen dat je overbrengt. De uitvoerige bijlagen zorgen er mede voor dat de herinnering blijft leven. Ik vond het overigens zo bijzonder en mooi om te beleven dat ik deze middag niet vergeet!’

Wilma

Elke dag begint nu met een overwinning!

De warme en open manier van het introduceren van de Wim Hof Methode, gaf me snel vertrouwen om mee te gaan op de reis ter herontdekking van mijn eigen innerlijk kracht.

Door de opbouw van de dag word je langzaam uit je dagelijkse race gehaald en ga je terug naar je eigen gevoel. Het is prettig om te ontdekken dat je door een paar ‘ simpele’ ademhalingsoefening, jezelf weer vanuit je hoofd naar je lijf kunt brengen.

Het resultaat van de voorbereiding tot de uit eindelijke ijsduik, was voor mij een grote ontdekking. Voor mij was kou (en vooral koud water), iets om uit de weg te gaan. Ik ontdekte de relatie tussen kou en angst. Door dit te omarmen en na de training, de geleerde methodes verder door te zetten, heeft het mij veel nieuwe energie gegeven.

Elke dag begint nu met een overwinning!

Jeroen