Persoonlijk Wim Hof traject

Wil jij meer energie, lichamelijke sterker worden en mentaal flexibeler zijn? De Wim Hof Methode is een bijzondere, praktische methode voor het dagelijks vergroten van jouw geluk, kracht en gezondheid. Lees hier meer over de methode.

Wat kun je met deze methode?

Het bestaat uit ademhaling, koude training en mindset & focus. Hiermee werk je aan het versterken van je basis, het vergroten van je veerkracht en het bouwen van gezonde gewoontes. Daarnaast biedt de methode ook een geweldige oefensituatie om te experimenteren met het omgaan met uitdagende situaties.

Grenzen stellen, je lijf voelen, loslaten, omgaan met discomfort, etc zijn allemaal thema’s die je goed kunt oefenen in een ijsbad.

Individuele of groepsworkshop?

Wil je écht aan de slag met de Wim Hof Methode, dan is een persoonlijk traject de mooiste vorm! In een individueel traject is er tijd en ruimte om met bovenstaande thema’s aan de slag te kunnen. Het is daarmee niet slechts een workshop waar je technieken en achtergronden leert, maar je krijgt meteen ook persoonlijke coaching. We gaan de diepte in en spitsen de workshop toe op jouw wensen en uitdagingen. Zodat je de methode écht eigen kunt maken en de stappen kunt nemen die in jouw leven belangrijk zijn.

Opzet persoonlijk traject

Een individueel traject is vorm te geven zoals jij dat graag wil. Met 5 korte wekelijkse sessies, 2 langere met een paar weken er tussen, een extra opfrismoment na een tijdje of anders. Met aandacht voor de theorie of juist niet. Alleen of met een partner of vriend(in). In overleg is er van alles mogelijk.

De meest gekozen variant bestaat uit 3 sessies van 2 uur waarin de drie componenten van de Wim Hof Methode aan bod komen. De investering voor deze opzet is 570 inclusief btw.

Interesse?

Neem contact op, dan maken we kennis en bespreken we de mogelijkheden.

 

Het is een mooie manier om je lichaam beter te leren kennen
Ik volgde samen met mijn man een privé workshop over de Wim Hof Methode en zou die zeker aan anderen aanraden.

Het is een mooie manier om o.a. je lichaam beter te leren kennen. Het heeft mij bewuster leren omgaan met mijn ademhaling en ik heb ervaren hoe belangrijk focus in bij een (in)spannende activiteit. En bijzonder dat het echt helpt om te glimlachen wanneer je in het ijswater zit! 😉

Ik vond de aandacht van Anne prettig, ze weet mensen op hun gemak te stellen.

– Renate Janssen