Volg je vuur! 

De Wim Hof Methode experience speciaal voor (hoog)sensitieve ondernemers en leiders op 30 juni

Het ondernemerschap en leidinggeven is een sneltrein voor zelfontwikkeling, zeg ik wel eens. Bij alles wat je doet, kom je jezelf tegen. Dat is super mooi, want je kunt het precies zo doen als voor jou goed voelt. Maar kan ook alleen voelen, spannend zijn en energie kosten. De verantwoordelijkheid kan soms best zwaar voelen.

Juist daarom is het zo belangrijk om af en toe de tijd te nemen om afstand te nemen en te kijken of je nog op de goede weg zit. Of je nog doet waar je blij van wordt. Want wanneer je je vuur volgt, maak je meer impact, gaat het een stuk moeitelozer en is het bovendien veel leuker!

Heb jij de Wim Hof methode altijd al eens willen ervaren & behoefte aan:

 • Vol vuur en vertrouwen je eigen weg kiezen
 • Een dag voor jezelf, op adem komen en ontspannen
 • Verbinding met je eigen kern en met anderen
 • Om te voelen waar jouw vuur zit en waar je vuur van dooft
 • Niet te stoppen bij de rand van je comfortzone en bewust in de groeizone stappen
 • Je gevoel aanvullend aan je denken als kracht in te zetten
 • Echt te voelen dat je leeft?

Dan is deze one day retreat voor jou!

Wim Hof Methode

Lichaam en geest in optimale conditie met superkrachtige, praktisch toepasbare oefeningen: dat is de Wim Hof Methode (WHM). De methode bestaat uit ademhaling, mindset & focus, en koude training. Deze kun je gebruiken voor het verbeteren van je gezondheid en veerkracht.

Maar het meest krachtige vind ik zelf dat je weer in verbinding met jezelf komt. We gebruiken onze ademhaling om een laagje dieper te zakken, ons lijf te voelen en te ontdekken waar het stroomt. Het helpt je om weer te voelen waar je blij van wordt en waar juist niet. Je hoofd wordt rustig en je voelt je levenslust door je lijf stromen.

Wanneer je vanuit deze energie naar je onderneming kijkt, komen in mijn beleving de mooiste ideeën vanuit een diep vertrouwen en rust.

Hoe ziet dat eruit? Gedurende de dag gebruiken we verschillende ademhalings- en focusoefeningen, is er tijd voor reflectie en gesprek. Uiteraard staat er ook een ijsbad voor je klaar om te ervaren hoe je omgaat met moeilijke situaties en welke kracht er in je zit. Het bad gaat niet over doorzetten en het doorbreken van beperkingen. Het gaat over een zachte uitnodiging, over voelen en acceptatie. Super mooi om zelf te ervaren en ook om te zien hoe de anderen het ervaren.

Praktische informatie

 • Vrijdag 30 juni 2023 van 9.30h tot ongeveer 16.00h
 • Op mijn eigen super fijne locatie: Rijksstraatweg 104C in Voorst
 • In een kleine groep van 6 – 10 ondernemers
 • Inclusief een heerlijke gezonde vegetarische lunch
 • De investering is €249 excl BTW (301,29 incl BTW).

💥 Gaat er een vonkje bij je branden? 💥

Boek hier je ticket

Veel gestelde vragen

Ik ben geen ondernemer, kan ik wel mee doen?

Deze dag richt zich op ondernemers en leiders, aangezien die vaak heel bewust bezig zijn met de vraag of ze nog hun vuur volgen. Maar ook als dat niet jouw functietitel is, ben je welkom! In vorige edities zaten enkele deelnemers waarvoor dat gold. Zij gaven aan dat het ze het programma heel waardevol vonden en het geen enkel probleem was dat zij geen ondernemer waren. Je bent dus zeker welkom als ondernemend mens dat leiding geeft aan zijn eigen leven! 😉

Ik weet niet zeker of ik (hoog)sensitief ben, kan ik wel mee doen?

Sommige mensen herkennen zich heel duidelijk in (hoog)sensitiviteit, anderen niet of hebben zelfs een aversie tegen die term.

Hoog sensitiviteit wordt gekenmerkt door een gevoeliger zenuwstelsel. Dat betekent dat een persoon meer interne en externe prikkels ervaart en dat die prikkels diepgaand worden verwerkt. Er zijn meer hersendelen betrokken bij het verwerken van informatie.

In praktijk betekent dit dat hoog sensitieve mensen vaak veel oppikken, van geluiden, tot sfeer en veel nadenken daarover. Dit is een enorme kracht, maar kan soms ook wat overweldigend of vermoeiend zijn.

Voor deze dag is het niet heel belangrijk of je je nou als hsp classificeert, maar wel dat je het prettig vindt om stil te staan bij wat er in je binnenwereld gebeurt. Twijfel je, stuur me een berichtje, dan kunnen we altijd even overleggen.

Ik vind het ijsbad wel heel spannend en weet niet zeker of ik het wel aandurf.

Het ijsbad is altijd optioneel. Ik weet zeker dat de dag ook super waardevol is, mocht je het ijsbad overslaan. Je hoeft dus geen druk te voelen.

Wel vraag ik je om je zwemspullen mee te nemen, zodat je de ruimte hebt om in het moment te beslissen wat je wil.

En er zijn altijd meerdere mogelijkheden: je kunt liggend of zittend in het ijs, maar ook een prima oefening doen met alleen je handen of voeten. En realiseer je dat spanning er ook gewoon bij hoort. Een ijsbad is nou eenmaal niet iets wat de meeste mensen dagelijks doen. Twijfel je? Dan kun je altijd contact met me opnemen!

Wat is het verschil tussen een standaard Wim Hof workshop en deze Volg je Vuur dag?

Een workshop Wim Hof methode is gericht op het aanleren van een methodiek door middel van instructie en theoretische onderbouwing. Natuurlijk staat de ervaring centraal, maar het doel is om deelnemers kennis en vaardigheden te laten opdoen om de methodiek zelfstandig thuis toe te kunnen passen.

De Volg je Vuur dag is een Wim Hof experience gericht op het leren kennen van jezelf door middel van de methodiek van de Wim Hof methode. De focus ligt niet op het aanleren van vaardigheden, maar op het ontdekken van je eigen persoonlijkheid en gedrag. De methodiek wordt gebruikt als middel om jezelf beter te leren kennen en inzicht te krijgen in je eigen functioneren.

Blogs en ervaringsverhalen van deelnemers over eerdere edities van Volg je Vuur!