Wil je verder na een workshop?

  • Wil je de diepte in met ademhaling en verschillende ademhalingsoefening leren?
  • Wil je jouw ervaring delen met anderen?
  • Vind jij het lastig om na de workshop ademhaling en koude training consequent toe te blijven passen?
  • Vraag je je af of je de ademhalingsoefening eigenlijk wel goed doet?
  • Ben je wel koud blijven afdouchen, maar is van je voornemen om regelmatig een ijsbad te nemen nog niks terecht gekomen?

Dan is de Eijsclub iets voor jou!

Ga op avontuur en word lid van de Eijsclub!

De Eijsclub is voor mensen die al een workshop of cursus in de Wim Hof Methode hebben gevolgd, die zich verder willen verdiepen in ademhaling en koude training. Zich dat helemaal eigen willen maken en écht willen toepassen in hun leven. En dat met een groep gelijkgestemden. Zodat ze kiplekker en tintelfris het jaar door gaan!

De Eijsclub staat voor verdiepen, verbreden én verbinden.

Wat kost de Eijsclub?

Iedere maand staan er Adem & IJs sessies op de agenda. In een sessie van ongeveer 2 uur verdiepen we onze ademervaring en staat er een ijsbad voor je klaar. Je kunt een strippenkaart kiezen voor 3 of voor 6 sessies en kiest zelf wanneer je wil deelnemen. De kaart is geldig tot 31 december 2022.

Een strippenkaart voor 3 sessies kost €165. Neem je een strippenkaart van 6 sessies, betaal je er maar 5 en krijg je de 6e gratis. Een strippenkaart voor 6 sessies kost €275. 

 

Ik kies voor 3 Adem & IJs sessies

Ik kies voor 6 Adem & IJs sessies (en betaal er 5)

 

Data overzicht 2022

Bekijk hier vast het data overzicht van 2022. De data zijn onder voorbehoud. In het planningssysteem online staan de actuele data, tijden en kun je zien hoeveel plek er nog is.