De uitzending van I love de Achterhoek – Omroep Gelderland

I Love de Achterhoek

In ‘I love de Achterhoek’ ontmoet ik Frans Miggelbrink en Willem te Molder. Twee rasechte Achterhoekers. Je weet wel, die bekend staan omdat ze liever de kat uit de boom kijken dan iets nieuws te proberen. Hoe denk je dat ze reageren als ik ze uitnodig voor een ijsbad? Hun eerste reactie is vast voorspelbaar, maar dan… Wat denk jij: gaan ze de uitdaging aan?

Natuurlijk vonden zij het spannend, maar ik net zo goed. Eerder schreef ik al een blog over de opnames van Eijscoach bij I Love de Achterhoek en hoe ik omging met mijn zenuwen.

Naast dat de avonturen van Frans en Willem ontzettend leuk zijn om te zien, geeft het programma ook een goed beeld van hoe het is om dingen te doen buiten je comfortzone. Het item laat heel mooi zien hoe een ijsbad eruit ziet en hoe de reacties erop verschillend zijn. Beide mannen hadden geen idee waar ze aan begonnen, kwamen hun eigen twijfels en angsten tegen en gingen daar om hun eigen manier mee om. Super mooi om te zien!

 

Wil jij dat ook?

Heeft het jouw nieuwsgierigheid gewekt en wil je hier meer over weten? Neem dan contact met op! Of schrijf je meteen in voor een workshop.

 

Meer avonturen van Willem en Frans zien?

Bekijk dan deze en andere afleveringen van I love de Achterhoek op de site van Omroep Gelderland.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *