Tintelgesprek

Heb je het idee dat je meer uit je leven kunt halen dan je op dit moment doet? Heb je een droom, maar mis je de levenslust, lef of daadkracht die je nodig hebt om die wens in vervulling te laten gaan? Of zit je vast en weet je helemaal niet welke kant je op moet?

Ik bied graag mensen die er aan toe zijn om stappen te zetten graag de kans om deel te nemen aan een gratis en vrijblijvend tintelgesprek. Dit persoonlijke gesprek duurt 30 minuten en vindt plaats via Zoom of bij mij in Voorst. In deze sessie ontdek je:

  • Waarvan jij gaat tintelen en naar welke verandering je in je leven verlangt;
  • Wat jou op dit moment tegenhoudt;
  • Wat je nodig hebt en welke eerste stap je kunt zetten;
  • Hoe ik je kan helpen om je droom te vervullen.

Plan via onderstaande button een gratis tintelgesprek in en ontdek samen met mij hoe je de eerste stap kan zetten naar een helder hoofd en hernieuwde motivatie!

Plan hier je tintelgesprek in!

Ik vraag je ter voorbereiding vragen in te vullen, zodat we allebei goed voorbereid zijn en ik je zo goed mogelijk kan helpen.

Tintelgesprek

Ik had het gevoel dat Anne precies begrijpt wat ik voel

Ik vond het een heel prettig gesprek. Ik voelde me op mijn gemak bij Anne, ze is heel toegankelijk en ik kon daardoor makkelijk over moeilijke dingen met haar praten. Ik had het gevoel dat ze precies begrijpt hoe ik me voel. Dat is zó bijzonder om te voelen.

Kim

Het gesprek ging dieper dan ik had verwacht

Het tintelgesprek was bijzonder. Het ging veel dieper dan ik van te voren had verwacht. Een compliment voor jou Anne, want ondanks dat we elkaar niet kennen en dat het online was, was het een gesprek van echte betekenis.

Evi

Wonderlijk dat ik me in korte tijd zo op mijn gemak voelde om mijn verhaal te delen

Ik vond het Tintelgesprek ontspannen en betrokken. Het was een gesprek via skype. Wonderlijk dat dat kan: op die manier en in zo korte tijd me op mijn gemak te voelen om mijn verhaal te delen.

Anne komt heel sprankelend over en maakt fijn contact. Ze gaf een samenvatting van wat ze van me gehoord en gezien had. Dat vond ik prettig. 

Uit het gesprek neem ik de inspiratie mee dat je met focus en vertrouwen veel kunt bereiken.

Dus Anne, nogmaals dankjewel voor je oprechte betrokkenheid en je inzichten!

Marianne