Over mij

Gewoon voluit leven, dromen najagen en al je talenten benutten. Zonder jezelf te forceren, op je tenen te lopen en je steeds zorgen te maken of je het wel volhoudt. Hoe heerlijk zou dat zijn?!

Voor veel mensen is dit niet vanzelfsprekend. Zeker niet als je tegen fysieke grenzen aanloopt. Doordat je té lang té veel van jezelf hebt gevraagd bijvoorbeeld. Of doordat je minder aankan dan je zou willen, door ziekte of andere problemen.

Hoe het was voor mij

Voor mij was dit meer dan twintig jaar lang realiteit. Ik had een hoofd dat bruiste van de ideeën en dromen, zag mogelijkheden genoeg, maar mijn lijf kon niet mee komen. Dat kwam door de combinatie van een chronische ziekte en te hoge eisen stellen aan mezelf.

Ik zie het veel om me heen. Bevlogen mensen die vastlopen en uitvallen. Die het gevoel hebben niet te kunnen voldoen aan de eisen van hun omgeving en zichzelf voorbijlopen. Maar als je op een andere manier gaat kijken, zal je zien dat je véél meer kunt dan je zelf voor mogelijk hield!

Ik heb van mijn worsteling met mijn gezondheid dit geleerd: van doorbijten en vechten word je niet beter. Van opgeven en al je dromen bijstellen, word je alleen maar verdrietig, verveeld of onrustig. Stel dat je volop blijft dromen en al je aandacht en energie zou richten op waar je wél invloed op hebt. Wat zou er dan mogelijk zijn?!?

Over Anne

De ommekeer

Ik heb het letterlijk ervaren toen ik na 20 jaar ziek en altijd moe zijn, een ommekeer heb kunnen maken. Van te moe om zelfs maar te lopen, ging ik naar het beklimmen van een besneeuwde berg in bikini. Dit heeft mijn leven enorm veranderd en voelt zo veel meer ontspannen en vrij. Dat gun ik anderen die in dezelfde worsteling zitten ook.

Daarom heb ik mezelf na mijn brede coachopleiding verder ontwikkeld in de begeleiding van hoog sensitieve personen (HSP) en in de Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Daarnaast ben ik gecertificeerd Wim Hof Instructeur (level 2). Een methode die heel mooi aansluit en de coaching verrijkt met meer fysieke methodieken. De rode draad is het vergroten van veerkracht door acceptatie van wat er is en wie je bent.

In mijn bedrijf Eijscoach heb ik al veel mensen geholpen met het stoppen met vechten, zodat er weer ruimte is om alle mogelijkheden te zien en ervaren. Ruimte om voluit te leven, dromen na te jagen en talenten te benutten.

Wil jij zelf ervaren hoe het is om het leven bij de lurven te grijpen? Kijk dan eens bij individuele coaching of de Wim Hof Methode.

Wil je meer weten over mijn eerdere werk en opleidingen, bekijk dan mijn LinkedIn profiel!

Liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact op!