Leef! Coaching

Jij hebt ideeën en dromen zat. Daar ligt het niet aan, maar je mist de energie en de levenslust om concreet aan de slag te gaan of het lef om door te pakken. Tijd om daar verandering te brengen en je enthousiasme de ruimte te geven! Grijp het leven bij de lurven samen met Eijscoach. Ik laat je zien welke stappen je kan zetten om actief in het leven te staan, vol energie, lef en daadkracht!

 

Mijn aanpak is actief, praktisch en (letterlijk) verfrissend. Stap voor stap gaan we aan de slag met jouw wensen en dromen, onderzoeken we hoe jouw mindset je tegenhoudt, wat je anders kunt denken én doen. We maken daarvoor een actieplan om hoofd, hart en lijf in balans te brengen. Zo werk je positief, doelgericht en ontspannen aan jouw dromen.

Resultaat

Aangezien ik houd van een praktische aanpak, werk ik met jou aan concrete resultaten.

Na de Leef! Coaching;

  • Is je veerkracht en zelfvertrouwen gegroeid;
  • Durf je voor jezelf te kiezen;
  • Kan je zonder twijfel keuzes maken die je dichterbij jouw doel brengen;
  • Heb je alvast de eerste stappen gezet naar een actief en ontspannen leven;
  • Kan je genieten van jouw avonturen en de reis naar je doel toe.

SOLO SESSIE

Zet de eerste stap naar een leven vol levenslust met de Solo Sessie. In deze sessie onderzoeken we welke wensen en dromen je hebt en welke stap je vandaag nog kan zetten om dichterbij te komen.
Inclusief:
– 1 sessie van 1 uur in Zutphen of via Skype
Prijs: €125,- 

LEEF! COACHING

Wil je niet alleen de eerste stap zetten, maar een volledig actieplan? Ga dan serieus aan de slag met Leef! Coaching. Samen brengen we je hoofd, hart en lijf in balans.
Inclusief:
– 6 sessies van 1 uur in Zutphen of via Skype
Deelname aan groepsworkshop Wim Hof Methode of een half jaar lidmaatschap van de Eijsclub
Prijs: €695,- 

LEEF! COACHING DELUXE

In de Deluxe-versie van mijn coachingsprogramma ontvang je alles van het standaardpakket en volg je de Wim Hof Methode individueel. Zo kan ik je ook tijdens dit onderdeel persoonlijk begeleiden.
Inclusief:
– 6 sessies van 1 uur in Zutphen of via Skype
– 1 individuele workshop Wim Hof Methode
Prijs: €1.150,- 

Wil je aan de slag?

Je kunt je meteen inschrijven door te klikken op het door jou gekozen pakket. Na inschrijving ontvang je van mij alle informatie en gaan we direct aan de slag!

Heb je nog vragen? Of wil je liever eerst even overleggen?

Dan kun je me natuurlijk altijd bellen of mailen met vragen of voor meer informatie. Wil je eerst kennismaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op of meld je aan voor de tintelgesprek.

Mooi om te zien wat je met de juiste mindset kan bereiken.

‘Dank je wel Anne voor deze bijzondere ervaring! Heftiger dan verwacht maar ook mooi om te zien, wat je met juiste mindset kunt bereiken!’

Ester