Jeroen – workshop

De warme en open manier van het introduceren van de Wim Hof Methode, gaf me snel vertrouwen om mee te gaan op de reis ter herontdekking van mijn eigen innerlijk kracht.

Door de opbouw van de dag word je langzaam uit je dagelijkse race gehaald en ga je terug naar je eigen gevoel. Het is prettig om te ontdekken dat je door een paar ‘ simpele’ ademhalingsoefening, jezelf weer vanuit je hoofd naar je lijf kunt brengen.

Het resultaat van de voorbereiding tot de uit eindelijke ijsduik, was voor mij een grote ontdekking. Voor mij was kou (en vooral koud water), iets om uit de weg te gaan. Ik ontdekte de relatie tussen kou en angst. Door dit te omarmen en na de training, de geleerde methodes verder door te zetten, heeft het mij veel nieuwe energie gegeven.

Elke dag begint nu met een overwinning!’

Loed Idzinga – workshop

In het voorjaar heb ik bij Anne een introductie workshop van de Wim Hof Methode gevolgd. Voor mij was dit enorm leerzaam en de technieken zijn erg goed toepasbaar in elke situatie, zoals bijvoorbeeld tijdens het sporten. Het geeft rust, maar tegelijkertijd ook focus en kracht. Ik voel me door deze technieken elke dag weer super fit, alert en gewoon direct wakker. Heerlijk om zo de dag te beginnen! De persoonlijke benadering van Anne, de oefeningen en natuurlijk het ijsbad zelf waren geweldig. Ik kan deze cursus iedereen aanbevelen. Ga vooral zo door Anne!

Eveline Rosenhart – workshop

Iedere keer als ik in een ijskoud bad stap ervaar ik mijn eigen focus en besef ik dat mijn lijf en ik één zijn. De tintelingen op mijn huid door de kou en de interne warmte erna, laten me weten dat ik leef!

Ik heb de Wim Hof Workshop Zutphen gedaan bij Anne vanwege een auto-immuunziekte, waarbij mijn nieren minder goed functioneren. Ik doe de koude douches en ademhalingsoefeningen bijna dagelijks. Ik voel me iedere keer sterker worden.

Anne heeft ertoe bijgedragen dat ik nu super goed weet waarom ik dit wil. Mede door haar eigen weg, uitleg, kennis en enthousiasme ben ik er nog meer van overtuigd dat deze methode een stap is naar mijn eigen vernieuwde gezondheid.

Wilma – workshop

Het was gisteren een aparte ervaring, heel mooi dat je dan uiteindelijk gewoon in zo’n ijsbad kunt zitten! Je hebt de workshop heel enthousiast gebracht, inspelend op de groep. Heel prettig om je te volgen, je eigen beleving te zien, het vertrouwen dat je overbrengt. De uitvoerige bijlagen zorgen er mede voor dat de herinnering blijft leven. Ik vond het overigens zo bijzonder en mooi om te beleven dat ik deze middag niet vergeet!

René – workshop

Training Wim Hof Methode van Anne Eijsink (ice-lady). Gezond, leerzaam en vooral ook kicken met het ijsbad! Wat een energie heb ik er van gekregen! Dank je wel Anne voor de prettige begeleiding.

Ester – coachingssessie

Dank je wel Anne voor deze bijzondere ervaring! Heftiger dan verwacht maar ook mooi om te zien, wat je met juiste mindset kunt bereiken!

Double Impact – Teamworkshop

De middag was boeiend, gaf verhelderende inzichten en was leerzaam. Het ijsbad aan het einde was een super afsluiting! Wat waren we verrast en enthousiast! Het heeft geresulteerd in meer doelgericht en samen werken. Daar zijn we heel blij mee, maar ook heel trots op! Het is waar… je kunt écht meer dan je denkt! Dank je wel Anne, voor deze groei in ons team!

Berry – workshop

Vandaag de Wim Hof methode toegepast. Mooi, eerst ademoefening, ondertussen bewustzijn van mijn mind en uiteindelijk het ijswater in… Anne heeft mij geweldig begeleid en voorbereid. Alles bij elkaar vond ik het vooral een leuke ervaring en raad ik dit iedereen aan.

Hildo – workshop

Yeah mijn eerste ijsbad. Ofschoon het ijskoud is, word je helemaal warm van binnen. Bedankt Anne voor de fijne begeleiding!

Jentien – workshop

Was best koud. Een fijne frisse ervaring! Heel warm begeleid door Anne om een stap te zetten in deze frisheid.
Daniëlle – workshop
Wat een bijzondere ervaring…. de Wim Hof methode. De training begon met ademhalingsoefeningen waardoor ik in staat was om mij 12 x op te drukken i.p.v. mijn magere 3x van voor de ademhalingsoefening….. Bizar om mee te maken! Hierna was het tijd voor het ijsbad van 5 graden 💧💧 Dit gedeelte vond ik eigenlijk best eng omdat ik niet wist hoe mijn lichaam zou reageren op deze kou. In het begin zat ik even flink achter mijn ademhaling maar door te focussen kreeg ik deze vrij snel weer onder controle. Al met al super gaaf om mee te maken! Anne, bedankt voor je inspirerende begeleiding 😘 I DID IT!!!!!!!💪💪💪