• Je bent ambitieus en geniet van de uitdaging van je werk, maar soms vraagt het wel heel veel…
 • Je wil graag werk van hoge kwaliteit leveren, maar je loopt vast in je perfectionisme als de tijdsdruk toeneemt.
 • Hoe stel je op een gezonde manier grenzen, zonder je schuldig te voelen dat je anderen teleurstelt?
 • Je bent best in staat ‘nee’ te zeggen, maar voelt je verantwoordelijk en alles wat op je bordje ligt is belangrijk. De ruimte om nee te zeggen zie je niet.
 • Je houdt van de dynamiek van samen op volle kracht vooruit en tegelijkertijd verlang je er naar om op adem te kunnen komen.
 • Je hoofd draait overuren en soms lijk je te vergeten dat je ook nog een lijf hebt dat je iets te vertellen heeft.
 • Je hebt je leven goed op orde en toch hou je dat knagende gevoel dat er iets mist…
 • Als je niet oppast lekt je energie en daarmee je werkplezier weg. Straks eindig je nog in een burnout!
Over Anne

Mijn reis: van uitgeblust naar levenslust!

Ik weet hoe het is om alles uit het leven te willen halen, maar uiteindelijk op standje overleven te blijven hangen. Voor mij was dit meer dan 20 jaar lang realiteit. Ik had een hoofd dat bruiste van de ideeën en dromen, maar ik vroeg zó veel van mezelf dat mijn lijf niet mee kon komen. De combinatie van te hoge eisen stellen, te veel richten op mijn omgeving, niet goed weten om te gaan met mijn hoog gevoeligheid en een chronische ziekte zorgde ervoor dat ik vast liep.

Ik heb een sterk ontwikkeld hoofd en als ik voor een uitdaging sta, wil dat nog wel eens in de overdrive schieten. Informatie verzamelen, analyseren, van alle kanten bekijken, voors en tegens afwegen en de boel nog eens overdenken. Maar nog meer denken brengt je op een gegeven moment niet verder. Voor je het weet beland je in een negatieve spiraal en slaat constructief denken om in piekeren. Je verandert langzaam maar zeker in een kopvoeter: een hoofd met een paar voeten eronder.

Dan is het zo waardevol om een andere benadering te kiezen, om te leren om uit dat hoofd te komen. Door een fysieke ingang te kiezen, leerde ik weer contact te maken met mijn gevoel, ontdekte ik hoe ik beter voor mezelf kon zorgen en leerde ik luisteren naar wat mijn lijf me te vertellen had.

Dit was de start van een ommekeer na 20 jaar ziek en altijd moe zijn, plus het werken op een plek waar ik vast zat. Van een rolstoel omdat ik te moe was om zelfs maar te lopen, ging ik naar het beklimmen van een besneeuwde berg in bikini. En van die bergtop was de start naar mijn eigen bedrijf een logisch vervolg. Van vast op standje overleven en totaal uitgeblust, maar bruisend van levenslust!

Als ik dat kan, kun jij dat zeker ook! De afgelopen jaren heb ik al meer dan 1500 mensen geholpen om hun levenslust en energie te herontdekken. En telkens blijkt: er zit écht meer in!

Waar verlang jij naar?

Als je een beetje lijkt op mij dan hou je ervan om nieuwe dingen te doen, te leren, jezelf te ontwikkelen en van betekenis te zijn voor anderen. En verlang je naar:

 • Jouw leven te leiden zoals jij dat wil, met uitdaging en lef
 • Weten wat je wil en daar ook vol voor gaan
 • Zonder schroom ruimte innemen en je niet aanpassen om te voldoen aan verwachtingen
 • Vertrouwen op je hoofd, hart én lijf bij beslissingen
 • Gezien worden voor wie je bent, met al het moois wat er in je zit
 • Bruisen van energie om naast je werk ook privé lekker actief te zijn

Maar…

Weten dat je het anders wil en het ook echt anders doen, dat zijn in praktijk vaak 2 verschillende dingen. Want ondanks dat je mooie voornemens hebt, waar je vandaag 100% voor wil gaan, stranden ze vaak weer binnen afzienbare tijd…

Voor je het weet loop je jezelf in de waan van de dag structureel voorbij. Voel je het appèl van je omgeving die wat van je verwacht, groeit je to do lijst en neem je niet de tijd om de dingen te doen die je zelf belangrijk vindt.

Vaak weten we best wat we anders willen. Ik spreek vaak mensen die boeken hebben gelezen over veranderen, zelfzorg, hoog sensitiviteit, time management en nog veel meer. Alle kennis hebben ze in huis, maar toch lukt het niet. Uiteindelijk gaat het niet om weten (hoofd), maar om het voelen en het doen.   

Maar als je nu niet in actie komt, dan blijf je jezelf op de tweede (of derde, of vierde) plek zetten. En komt er niets terecht van waar je naar verlangt. Dan kijk je over een paar jaar met spijt terug omdat er nog steeds meer inzit dan je er uit haalt…

 

Ja, ik wil informatie over Levenslust!

Levenslust!

Daarom heb ik Levenslust ontwikkeld. Het programma waarin je stopt met stopt met geleefd worden door alles wat ‘moet’ en de verwachtingen van anderen (of de verwachtingen die jij denkt dat anderen van jou hebben). Je neemt de regie in eigen had en kiest bewust waar je jouw energie en aandacht aan besteed. Daardoor zul je ontdekken dat je veel meer kunt bereiken dan je zelf dacht. Je voelt je niet langer uitgeblust, maar staat weer in vuur en vlam. Zodat je weer voluit kunt leven, genieten en groeien.

 

Wat het je oplevert:

 • Je durft vol voor je ambitie te gaan en neemt verantwoordelijkheid voor het behalen van je dromen
 • Vanuit rust stel je heldere prioriteiten en je voelt je daar goed bij
 • Jouw ideale balans tussen afwisselend ‘volle vaart vooruit’ en ‘even op adem komen’
 • Je voelt en beheert je grenzen, zodat je zowel op je werk als privé vol energie actief kunt zijn
 • Je bent bewust van wat je energie kost en oplevert en maakt daar gericht gebruik van
 • Je hoort wat je hoofd, je hart én je lijf je te vertellen hebben en bepaalt op basis daarvan jouw eigen koers.
 • Je zet jouw hoog gevoeligheid in als kracht en voelt echte verbinding met de mensen om je heen.

 

Dit zit er in Levenslust!

 • 6 individuele coaching sessies van 1,5 uur in Voorst (binnen, buiten of via zoom)
 • 1 breathwork sessie met ademanalyse en -coaching (1,5 – 2 uur)
 • 1 privé ijsbad ervaring (1,5 – 2 uur)
 • Online training met 8 modules (audio’s en werkboek met opdrachten)
 • De duur van Levenslust! is 8 maanden

Ik sta veel dichter bij mezelf

Het bracht mij het besef van het mogen hebben van zelfrespect en zelfliefde. Ook het nemen van zelfverantwoordelijkheid drong steeds dieper door. Tot diepten die ik nog niet eerder heb gevoeld.

Ik ben uiteindelijk het ijsbad uitgestapt als een vrouw die veel dichter bij zichzelf staat en daar ook verantwoordelijkheid voor neemt. 

Marina de Horn

Anne ziet wat jij nodig hebt om te gaan doen

Anne heeft als coach alles in zich om je over de drempel te helpen. Ze heeft de coachende skills om te zien wat je nodig hebt om het daadwerkelijk te gaan doen. Ze weet je gerust te stellen, aan te moedigen en er ‘gewoon’ te zijn. Twijfel niet langer en zet samen met Anne eindelijk de stap om het daadwerkelijk te doen!

Mirjam Hegger

Investering

Het levenslust traject duurt 8 maanden. Je kunt nu deelnemen voor €350 exclusief BTW per maand. Als je in 1x betaald krijg je €50 korting per maand en is de investering €2400 exclusief BTW.

Het programma wordt regelmatig door werkgevers betaald. De meeste werkgevers hebben een budget voor persoonlijke ontwikkeling en ziektepreventie. Daar past Levenslust! heel goed in. 

 

Wil jij meer Levenslust?

Klik hier voor het gratis informatiegesprek over Levenslust!

Ja, ik wil informatie over Levenslust!

Zo hebben anderen mijn coaching ervaren

Mijn leven is echt veranderd

Ik zou het iedereen aanraden die graag geestelijk en lichamelijk wil groeien. Ik heb zo veel geleerd en daarmee is mijn leven echt veranderd. Daarnaast is Anne een mooi mens. Ze is slim, heeft enorme kennis en haar verhaal is heel bijzonder. Ik heb haar begeleiding als heel plezierig ervaren. Met echte aandacht en ruimte voor mij als mens.

Pieter Henzen

Met Anne naast me heb ik nooit getwijfeld of ik het zou doen.

Met Anne naast me heb ik nooit getwijfeld of ik het zou doen. Wat ik ook zou voelen, ik wist dat ik veilig was. Ze heeft me geleerd en laten ervaren hoe je met ademhaling de regie kunt terugpakken in je lichaam. 

Arina Kuijpers

Ik voelde me meteen op mijn gemak om mijn verhaal te delen

Anne komt heel sprankelend over en maakt fijn contact. Ze gaf steeds een samenvatting van wat ze van me gehoord en gezien had. Dat vond ik prettig en gaf me inzichten. Wonderlijk dat ik me in korte tijd zo op mijn gemak voelde om mijn verhaal te delen. Ik neem de inspiratie mee dat je met focus en vertrouwen veel meer kunt bereiken dan je zelf denkt. Dus Anne, nogmaals dankjewel voor je oprechte betrokkenheid en je inzichten!

Marianne

Ik weet nu super goed waarom ik dit wil

Ik weet nu super goed waarom ik dit wil. Ik voel me iedere dag sterker worden. Ik ervaar mijn eigen focus en besef ik dat mijn lijf en ik één zijn. Mede door haar eigen weg, uitleg, kennis en enthousiaste begeleiding ben ik er nog meer van overtuigd van deze stap naar mijn eigen vernieuwde gezondheid.

Eveline

Ben jij klaar voor je volgende stap?

Klik hier voor een gratis informatiegesprek over Levenslust! Dan kun je al je vragen stellen en uitzoeken wat voor jou de juiste beslissing is.

Ja, ik wil informatie over Levenslust!

Ik ben bewuster over hoe ik het echt wil

Ik handel vaak impulsief zonder een echt plan te maken hoe ik er invulling aan wil geven. Ik ben bewuster over dingen na gaan denken, over hoe ik het eigenlijk echt wil. En ben me ook bewuster dat niet alles gelijk goed hoeft te gaan. Dit is nl mijn valkuil. Het liefst moet alles gelijk perfect en door onzekerheid laat ik dingen wat meer op z’n beloop. Daardoor creëer ik voor mezelf meer stress waardoor de onzekerheid of ik het wel kan/goed doe steeds weer de kop op steekt. Door te doen groei ik.

Diana

Ik sta zelf aan de wieg van de veranderingen die ik wil

Ik had het idee heb dat ‘er’ meer inzit dan ik er nu uithaal. Ik ben me ervan bewust geworden dat ik zelf aan de wieg sta van de veranderingen die ik wil doormaken. Ik maak nu echt tijd vrij voor het werken aan mijn persoonlijke projecten, en heb ook het gevoel dat dat mag, nee, sterker nog, moet!

Ik zou deze cursus aanraden aan allen die wel eens een is-dit-alles-gevoel hebben.

Pim