Maatwerkworkshop

Geven jouw werknemers aan dat de rek eruit is, ze het plezier in het werk kwijt zijn? Dat ze door hoge werkdruk of stress vaak moe zijn en onvoldoende opladen? Dan is de kans groot dat ze vroeg of laat langdurig uitvallen. Ik help om dat te voorkomen.

Volgens onderzoek van TNO ontstaat een derde van het werk gerelateerd ziekteverzuim door stress en bij jongeren is dat zelfs de helft. Meer dan 1 miljoen Nederlanders heeft last van burnout-klachten. Het is voor jou als werkgever dan ook steeds belangrijker om al het mogelijke te doen om werknemers vitaal en productief te houden.

Ik coach werknemers om ongezonde werkdruk om te zetten naar gezonde stress. Dit doe ik onder andere met de Wim Hof Methode.

Jouw werknemer leert beter omgaan met stress en krijgt:

  • Meer energie
  • Betere concentratie en focus
  • Meer ontspanning en werkplezier

Dit levert jou als werkgever:

  • Vitale, veerkrachtige medewerkers
  • Hogere productiviteit
  • Minder ziekteverzuim

Kortom, meer opbrengst tegen lagere kosten. En minder nevenschade als verhoogde werkdruk voor de rest van het team.

Wim Hof Methode workshop

Een workshop in de Wim Hof Methode kan goed worden ingezet in het kader van het vitaliteitsbeleid of beleid duurzame inzetbaarheid bij bedrijven. Bijvoorbeeld om de stressbestendigheid te vergroten. Een workshop wordt gegeven aan een team of afdeling, als onderdeel van een keuzeprogramma in het vitaliteitsbeleid of tijdens een teamdag. Op de eigen locatie of extern.

In een teamworkshop leert men eigen grenzen beter kennen, maar ook die van collega’s. Dit vergroot de veerkracht van het team. Hierdoor wordt het team sterker en nieuw ziekteverzuim voorkomen.

 

Persoonlijke coaching

Naast een teamworkshop is individuele coaching van medewerkers mogelijk. We richten ons dan op het vergroten van de veerkracht en stressbestendigheid. Dit kan al dan niet in combinatie met de Wim Hof Methode. Lees hier verder voor meer informatie over individuele coaching.

Heb je vragen of wil je direct aan de slag? Neem contact op!

Mooie inzichten in je eigen lichaam!

Als longarts was ik me al bewust dat ademhaling veel doet. Door de oefeningen en uitleg ervaarde ik dat je met ademhaling veel meer kunt doen en opvangen dan verwacht en gedacht. Mooi inzicht in het eigen lichaam!

Anne is een hele duidelijke, invoelende coach waar je makkelijk een connectie mee maakt. Ze luistert en vraagt door. Gaat ook letterlijk de diepte in.

Ik raad deze workshop aan voor iedereen die op zoek is naar een uitdaging en naar inzicht in het eigen lichaam en geest. Of die zijn grenzen wil verleggen.

Heel goed dat het Isala deze mogelijkheid biedt aan haar medewerkers. Het levert medewerkers op die goed in hun vel zitten en tevreden zijn. Dat is goed voor het werk en voor de werkgever.

Ben
Isala Ziekenhuis

Anne heeft echte aandacht en ruimte voor mij als mens.

‘Ik ben nog nooit zo vitaal en energiek geweest! En dat niet alleen af en toe, nee elke dag weer. Wat een verrijking. En dit allemaal na de twee workshops van Anne Eijsink, over ademhalen en het ijsbad. Mijn leven is hierdoor letterlijk veranderd.

Elke ochtend pas ik de ademhalingstechnieken toe en douche ik koud af. Hierdoor begin ik mijn dag veel energieker! Daarnaast ben ik ook veel energieker overdag. Ik ben ondernemer en naast mijn tijd is mijn energie het meest belangrijke dat ik heb. Deze hernieuwde fitheid is dus essentieel.

Ook heel bijzonder: met de workshops van Anne heb ik ook mijn immuunsysteem leren trainen. Ik had elk jaar wel een of twee keer de griep en afgelopen jaar is dit gewoon niet gebeurd!

Je kunt je als leidinggevende of werkgever wel voorstellen wat het betekent als je zelf energieker bent en als je mensen dit ook zijn, zowel in productiviteit als vitaliteit.

Ik durf de stelling wel aan dat de workshops van Anne eraan bijdragen je verzuimprecentage naar beneden te brengen. Bedenk eens wat dit ook financieel voor je betekent.

Kortom, echt een must do voor elk bedrijf of instelling die zichzelf en zijn personeel serieus neemt. En daarnaast is Anne een mooi mens. Ze is slim, heeft enorme kennis en haar verhaal is heel bijzonder. Tijdens de workshops heb ik haar als heel plezierig ervaren. Met echte aandacht en ruimte voor mij als mens.’

Pieter Henzen
Trotse mede-eigenaar van Puurst – werkt voor ondernemers

Anne creëert een fijne basis.

‘Anne is met haar rustige uitstraling en duidelijke uitleg fijn om in te huren als je met jouw team aan persoonlijke en/of teamontwikkeling wil doen. Anne legt alles goed uit en creëert een fijne basis. Daardoor zijn alle leden van mijn mastermind door hun weerstand tegen de kou gegaan en in het ijsbad gestapt. Met de liefdevolle begeleiding van Anne hebben ze allemaal een boost gekregen voor hun ontwikkeling op persoonlijk en zakelijk gebied. En ontdekt dat ze twee of meer keer zoveel kunnen dan ze dachten.

Wil jij ook een boost voor je team, voor jezelf of voor je bedrijf? Neem dan contact op met Anne.’

Wendy Marsman

Een buitengewone ervaring voor de deelnemers.

‘Het Isala programma Sterk en Fit biedt medewerkers de mogelijkheid om actief te werken aan duurzame inzetbaarheid. Naast workshops en trainingen op het gebied Fysiek – en Loopbaanfit is er ook aandacht in het aanbod oog voor het mentale deel van sterk & fit zijn.

Met het programma Sterk & Fit wil Isala medewerkers blijven verrassen om ook buiten de comfortzone nieuwe dingen te leren en te ervaren. In de zoektocht naar ‘anders dan andere trainingen’ zijn we uitgekomen bij IJskoud avontuur van Anne Eijsink waarin de Wim Hof methode centraal staat.

Er was veel animo voor deelname aan deze workshop. De opbouw van de tweedaagse workshop was voor deelnemers een buitengewone ervaring. Voor Isala reden genoeg om het in 2019 weer in het programma Sterk & Fit op te nemen en andere medewerkers de mogelijkheid te bieden om een nieuw IJskoud avontuur aan te gaan.’

Isala

Je kunt écht meer dan je denkt!

‘Wij hebben samen met ons team op eigen locatie aan de IJssel een workshop bij Eijscoach Anne gevolgd. Het thema was ‘Je kunt meer dan je denkt!’

De middag was boeiend, gaf verhelderende inzichten en was leerzaam. Het ijsbad aan het einde was een super afsluiting! Wat een mooi beeld: ons team rondom het ijsbad met op de achtergrond de ondergaande zon. Wat waren we verrast en enthousiast!

De workshop was een cadeau aan ons team. Het heeft geresulteerd in meer doelgericht en samen werken. Daar zijn we heel blij mee, maar ook heel trots op! Het is waar… je kunt écht meer dan je denkt! Dank je wel Anne, voor deze groei in ons team!’

Double Impact