Yes, jij gaat jouw dromen waarmaken! 

Super goed dat je je hebt ingeschreven voor de 5 daagse cursus Doelen stellen & Dromen waarmaken.

Je ontvangt meteen een bevestiging in je mailbox.

Zie je die niet? Check dan even je spambox en voeg het mailadres toe als vertrouwd adres. Dan komen de mails van de cursus voortaan gewoon in je inbox. Zit de mail ook niet in de spambox, stuur me dan een mailtje.

Een cadeautje voor jou!

Omdat ik het zo leuk vind dat je mee doet met de cursus over Doelen stellen & Dromen waarmaken, heb ik speciaal voor jou dit cadeautje.

€10 Korting op de Wim Hof Methode workshop

Ik weet uit ervaring dat een workshop in de Wim Hof methode zo vaak iets in gang zet wat veel groter is dan alleen de methode op zichzelf. Mensen gaan beter voor zichzelf zorgen en keuzes maken in hun leven die ze al tijden wilden maken maar nog niet aandurfden.

Dus wil je écht aan de slag met jouw dromen? Laat de Wim Hof Methode dan een vliegwiel zijn voor jouw gewenste verandering!

Omdat je je nu hebt ingeschreven voor cursus Doelen stellen & Dromen waarmaken kun je eenmalig gebruik maken van een korting op de workshop van jouw keuze. Je krijgt je €10 korting door bij inschrijving de kortingscode ‘Dromen’ in te voeren. De korting geldt zo lang de voorraad strekt.

Klik hier voor alle informatie en inschrijven.