Coachingsprogramma

Er popt een leuk nieuw idee in je hoofd op en je wordt er meteen enthousiast van. ‘Ja, dit ga ik doen!!!’

Maar binnen een paar seconden hoor je dat bekende stemmetje in je hoofd dat vraagt:

 • Daar heb je toch helemaal de energie niet voor? Je bent nu al moe zonder die wilde plannen!
 • Kan je dat wel aan of moet je straks als nog afhaken?
 • Wat zullen ze wel niet denken? Dat is toch niks voor jou?
 • Is het wel slim om te doen? Er ligt nu al zo veel op je bordje...
 • Durf je het eigenlijk wel te proberen?

Pffffff, voel jij je energie ook helemaal wegsijpelen alleen al bij het lezen van deze vragen? Een gevoel van onzekerheid, onrust, machteloosheid? De kans dat je lekker enthousiast je idee gaat oppakken is in deze paar seconden een stuk kleiner geworden….

Of je hebt datzelfde leuke idee en springt meteen in de actie stand. Je gaat aan de slag en vertelt enthousiast aan je omgeving wat je van plan bent. Iedereen vindt het leuk en geeft aan hoe zij denken dat het nóg leuker, beter, fijner, etc kan. Je probeert met al hun wensen rekening te houden en werkt je een slag in de rondte. Maar ergens onderweg is jouw idee veranderd in iets waar je helemaal niet meer blij, maar alleen maar moe en gestrest van wordt.

Denk, voelen en doen

Wat je denkt, voelt en doet bepaalt hoe je leven eruit ziet. We kunnen onszelf heel makkelijk klein houden door negatieve gedachten te geloven, door weg te zakken in gevoelens die ons niet verder helpen of door dingen te doen die niet goed zijn voor ons….

Maar het mooie is dat je juist je gedachten, gevoelens en acties kunt gebruiken om een geweldig leven te creëren. Waar je van geniet. Waarin je je ontspannen en fijn voelt. Waarin je het vertrouwen hebt dat je het aankunt, wat er ook op je pad komt. En dan is de kans dat je je leuke idee ook daadwerkelijk gaat oppakken en dat je er plezier aan beleeft ineens vele malen groter.

Dit creëert een omgekeerde vicieuze cirkel: De cirkel van plezier en voldoening. Doordat je je goed voelt, ga je aan de slag met je dromen en geniet je daarvan. Vervolgens zorgen die stappen voor nog meer positieve gevoelens, gedachten en acties.

Veerkracht

Is het dan gewoon een kwestie van denken dat het goed komt en dan komt het goed?

Natuurlijk niet! In ieders leven komen moeilijkheden voor. Sommige moeilijkheden zijn te overzien en sommige zijn allesoverheersend. Het is bijzonder frustrerend wanneer je tegen je eigen fysieke grenzen aanloopt, dat het je aan energie ontbreekt of dat je wordt beperkt door (chronische) klachten. Deze situaties zijn er en kun je echt niet ‘wegdenken’.

Je kunt wel jouw eigen veerkracht vergroten, zodat je zelf in staat bent om te kiezen hoe je met een situatie omgaat. Veerkracht is het verschil waarom in eenzelfde situatie de een verdrinkt en de ander leert zwemmen. Waarom de een bij de pakken neer gaat zitten en de ander er zelf wat van maakt.

Het vergroten van je veerkracht is iets wat je kunt leren en trainen. Zodat je kunt bouwen aan jouw eigen geluk, ondanks dat het soms tegenzit of dat je tegen fysieke beperkingen aanloopt. En precies daar gaan we mee aan de slag in het programma Grijp het leven bij de lurven!

Wat levert je dit op?

Je gaat aan de slag met het vergroten van jouw veerkracht, zodat je:

 • doelgericht en ontspannen werkt aan het behalen van jouw dromen
 • onderweg geniet van de reis en het avontuur
 • vertrouwen groeit en je voelt dat je uitdagingen aankunt
 • goed voor jezelf zorgt en daar plezier in krijgt
 • zonder twijfel keuzes maakt die je dichter bij jouw doel brengen
 • dromen je leven bepalen in plaats van dat beperkingen dat doen
 • erachter komt dat je gemaakt bent om te vliegen!

Wil jij dat ook?

Dan is dit bijzondere coachingsprogramma echt iets voor jou!

Het is gericht op levenslustige mensen die tegen hun fysieke grenzen aanlopen en weer willen vliegen.

 • Heb jij 1001 dromen en ideeën?
 • Wil jij zelf de stuurknuppel in handen nemen?
 • Wil jij je niet laten beperken door stress of fysieke tegenslag?
 • Ben je er helemaal klaar mee om te overleven en jezelf voorbij te rennen?
 • Wil je volle bak leven, genieten en stralen?
 • Sta je te popelen om het anders aan te pakken?

Grijp dan het leven bij de lurven en ontdek jouw bouwstenen voor geluk!

Hoe gaan we dat doen?

De aanpak is actief, praktisch en verfrissend. Stap voor stap ga je aan de slag met mindset, jouw wensen en dromen, een actie plan, anders denken en anders doen. Balans in hoofd en hart. Stukjes theorie, aangevuld met praktijk, dagelijkse behapbare oefeningen en verdieping met je eigen ervaringen. Dat samen maakt dat je actief en ontspannen op weg bent om je droom te vervullen.

Het programma duurt 3-6 maanden. Het is afgestemd op jouw behoefte. Je kunt daarom kiezen uit 3 pakketten: Shine, Tintel en Sparkle. Afhankelijk van het gekozen pakket krijg je de volgende onderdelen.

A. 6 Online modules

Lees hier wat de online modules zijn en welke onderwerpen ze behandelen
Iedere online module bestaat uit een video waarin ik een thema behandel. Ik bespreek de basis en de theorie, geef voorbeelden en concrete handvatten hoe jij hiermee aan de slag kunt. Bij iedere module zit een werkboek met oefeningen en opdrachten, die jou helpen om inzicht te krijgen, keuzes te maken en in actie te komen.

In de online modules ontdek je hoe je:

 • mindset je tegenwerkt in het dagelijks leven. En op welke manier je mindset voor je kan werken, zodat jij kunt groeien
 • jouw dromen en verlangens zo helder krijgt dat ze echt leidend zijn bij keuzes in je dagelijks leven
 • mooie uitdagende doelen formuleert en deze vertaalt naar een actieplan dat je iedere dag motiveert en houvast geeft
 • goede gewoontes bouwt, die je weinig moeite kosten en je iedere dag een stap dichter bij je wens brengen. En hoe je daar nog plezier in krijgt ook!
 • leert vertrouwen op je gevoel en luisteren naar je lijf, zonder dat het je overspoelt of onzeker maakt
 • de kracht van jouw gedachten optimaal benut.

B. 6 Individuele coaching sessies (live of via skype) 

Lees hier wat individuele coaching sessies zijn en waarover we praten
Na iedere online module volgt een persoonlijk gesprek (live of via skype). Tijdens deze coaching sessies gaan we de diepte in. Aan de hand van wat er speelt in jouw dagelijks leven of waar je met de opdrachten tegen aan liep. Samen sparren we over wat goed gaat en wat je kunt doen om weer een stap dichter bij je droom te komen. Positief ingestoken en enorm betrokken bij jou, je wensen en doelen.

Ik ben graag je persoonlijke sparringpartner, die de vinger op de zere plek legt en blijft doorvragen. Dit maakt een wereld van verschil in wat jij uit het programma haalt.

 

De individuele coachingssessies zijn onderdeel van het tintel en sparkle pakket.

C. Workshop Wim Hof Methode

Lees hier waar een workshop in de Wim Hof Methode over gaat en wat je gaat leren
Wil jij meer energie, lichamelijke sterker worden en mentaal flexibeler zijn? De Wim Hof Methode is een bijzondere, praktische methode voor het dagelijks vergroten van jouw geluk, kracht en gezondheid. Het bestaat uit ademhaling, mindset en koude training. Hiermee werk je aan het versterken van je basis, het vergroten van je veerkracht en het bouwen van gezonde gewoontes. Daarnaast biedt de workshop ook een geweldige oefensituatie om te experimenteren met het omgaan met uitdagende situaties. Grenzen stellen, je lijf voelen, loslaten, omgaan met discomfort, etc zijn allemaal thema’s die je goed kunt oefenen in een ijsbad.

In groepsverband of individueel?

In een groepsworkshop leer je alle technieken en achtergronden om de methode zelf toe te passen. Je gaat met 8-15 personen aan de slag met de ademhaling en koude training. Het ijsbad is optioneel, dus geen vereiste. Maar natuurlijk wel een hele mooie ervaring! In een privé cursus is er meer tijd en ruimte voor jou persoonlijk. Wat is je adempatroon, waar liggen je uitdagingen en hoe kun jij de methode inpassen in je leven?

Grijp het leven bij de lurven!

Ontdek jouw bouwstenen voor geluk

 

SHINE

 

 • 6 online modules
 • Werkboek met oefeningen en opdrachten
 • Groepsworkshop Wim Hof Methode

 

 

TINTEL

 

 • 6 online modules
 • Werkboek met oefeningen en opdrachten
 • 6 individuele coaching sessies (live of via skype)
 • Groepsworkshop Wim Hof Methode

 

SPARKLE

 

 • 6 online modules
 • Werkboek met oefeningen en opdrachten
 • 6 individuele coaching sessies (live of via skype)
 • Privé workshop Wim Hof Methode

Ja, dit is wat ik wil!

Hoe nu verder?

 Inschrijven

Je kunt je meteen inschrijven door te klikken op het door jou gekozen pakket: Shine, Tintel of Sparkle. Na je inschrijving ontvang je van mij alle informatie en kun je starten!

 Overleggen

Heb je vragen, twijfels of wil je eerst kennismaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op, dan kan ik je vast de informatie geven die je nodig hebt voor jouw beslissing.

 Maak kans op een tintelsessie

Daarnaast geef ik iedere maand 4 tintelsessies weg, waarin we samen opzoek gaan naar waar jij van gaat tintelen. Wil je daar kans op maken? Klik hier voor meer informatie.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Met warme groet,

Anne Eijsink