Levenslust!

Het traject voor jou als hoog gevoelige professional die niet langer wil proberen te voldoen aan alle verwachtingen en leven op de automatische piloot, maar vol lef je eigen ruimte wil innemen en voelen dat je leeft!

 • Je hebt 1001 dromen en ideeën, maar je loopt tegen je grenzen aan
 • Het voelt of je stil staat, terwijl de rest van de wereld met gemak verder draait
 • Jouw leven kabbelt rustig, maar je mist de sprankel en de dingen die er echt toe doen
 • Je bent hoog sensitief, maar je weet nog niet hoe je deze mooie eigenschap optimaal kan benutten
 • Je hebt al veel gelezen en gezocht, maar het is je nog niet gelukt om het praktisch in je leven te implementeren
 • Soms vraag je je af of je nog wel weet wat jij zelf wil
 • Er zit meer in dan dit! Dat voel je gewoon. Maar je weet niet waar te beginnen.
Over Anne

Ik weet hoe het is om alles uit het leven te willen halen, maar uiteindelijk op standje overleven te blijven hangen. Voor mij was dit meer dan 20 jaar lang realiteit. Ik had een hoofd dat bruiste van de ideeën en dromen, zag mogelijkheden genoeg, maar ik vroeg zó veel van mezelf dat mijn lijf niet mee kon komen. De combinatie van een chronische ziekte, te hoge eisen stellen en niet weten hoe om te gaan met mijn hoog gevoeligheid zorgde ervoor dat ik niet in actie kwam in de richting van mijn dromen.

Ik heb van mijn worsteling dit geleerd: van doorbijten en vechten wordt het niet beter. Van opgeven en al je dromen loslaten, word je alleen maar verdrietig, verveeld of onrustig. Stel dat je volop blijft dromen en al je aandacht en energie zou richten op waar je wél invloed op hebt. Wat zou er dan mogelijk zijn?!?

Ik heb het letterlijk ervaren toen ik na 20 jaar ziek en altijd moe zijn, plus het werken op een plek waar ik vast zat, een ommekeer heb kunnen maken. Van te moe om zelfs maar te lopen, ging ik naar het beklimmen van een besneeuwde berg in bikini en het starten van mijn eigen bedrijf. Ik heb dus echt de stap gezet om werk te maken van mijn dromen. Dit heeft mijn leven enorm veranderd en voelt zo veel meer ontspannen en vrij. En als ik dat kan, kun jij dat zeker ook!

De afgelopen jaren heb ik al meer dan 350 mensen geholpen om hun levenslust en energie te herontdekken. En telkens blijkt: er zit écht meer in!

Waar verlang jij naar?

Als je een beetje lijkt op mij dan hou je ervan om nieuwe dingen te doen, te leren, jezelf te ontwikkelen en van betekenis te zijn voor anderen. En verlang je naar:

 • Jouw leven te leiden zoals jij dat wil, zonder belemmeringen van jouw lijf of gebrek aan lef
 • Die kriebel in je buik van enthousiaste spanning, het voelen dat je leeft
 • Weten wat je wil en daar ook voor staan
 • Zonder schroom ruimte in nemen en je niet te hoeven aanpassen om te voldoen aan verwachtingen
 • Gezien worden voor wie je bent, met al het moois wat er in je zit

Maar…

Weten dat je het anders wil en het ook echt anders doen, dat zijn in praktijk vaak 2 verschillende dingen. Want ondanks dat je mooie voornemens hebt, waar je vandaag 100% voor wil gaan, stranden ze vaak weer binnen afzienbare tijd…

En voor je het weet loop je jezelf in de waan van de dag structureel voorbij. En neem je niet de tijd om de dingen te doen die je zelf belangrijk vindt.

Dan lijken alle ‘belangrijke zaken’ vaak zo ontzettend onzinnig. En dat voelt eenzaam. Eenzaam omdat je omgeving niet ziet dat er zo veel meer in je zit…

Je hebt alles goed voor elkaar en heb je tóch het gevoel dat je niet echt leeft. Je zit vast in alles wat moet, in de dagelijkse sleur, terwijl je zo graag vrijheid wil. Wil je zo niet nog 3 jaar doorgaan…

Maar als je nu niet in actie komt, dan blijf je jezelf op de tweede (of derde, of vierde) plek zetten. En komt er niets terecht van waar je naar verlangt. Dan kijk je over een paar jaar met spijt terug omdat er nog steeds meer inzit dan je er uit haalt…

 

Ja, ik wil informatie over Levenslust!

 

Levenslust!

Daarom heb ik Levenslust ontwikkeld. Het programma waarin je ontdekt wat je het allerliefste doet en leert met welke aanpak je daar ook echt komt. Zodat je ondanks dat het spannend is, durft te kiezen voor je droom en daadwerkelijk in actie komt. Daardoor zul je ontdekken dat je veel meer kunt bereiken dan je zelf dacht. Je hebt niet langer het gevoel dat je leeft op een waakvlammetje, maar staat weer in vuur en vlam. Zodat je weer voluit kunt leven, genieten en groeien.

 

Wat het je oplevert:

 • Je stippelt jouw eigen pad uit en komt in actie!
 • Je zet jouw hoog gevoeligheid in als kracht om je doelen en dromen te bereiken
 • Je stopt met twijfelen en maakt de keuzes die goed zijn voor jou
 • Je vertrouwt op jezelf en jouw intuïtie
 • Jouw ideale balans tussen afwisselend ‘volle vaart vooruit’ en ‘even op adem komen’
 • Je voelt echte verbinding met de mensen om je heen
 • Het leven is weer leuk en vol mogelijkheden

 

Dit zit er in Levenslust!

 • 6 individuele coaching sessies van 1,5 uur in Voorst (binnen, buiten of via zoom)
 • 1 breathwork sessie met ademanalyse en -coaching (1,5 – 2 uur)
 • 1 privé ijsbad ervaring (1,5 – 2 uur)
 • Online training met 8 modules (audio’s en werkboek met opdrachten)
 • De duur van Levenslust! is 8 maanden

Ik sta veel dichter bij mezelf

Het bracht mij het besef van het mogen hebben van zelfrespect en zelfliefde. Ook het nemen van zelfverantwoordelijkheid drong steeds dieper door. Tot diepten die ik nog niet eerder heb gevoeld.

Ik ben uiteindelijk het ijsbad uitgestapt als een vrouw die veel dichter bij zichzelf staat en daar ook verantwoordelijkheid voor neemt. 

Marina de Horn

Anne ziet wat jij nodig hebt om het daadwerkelijk te gaan doen

Anne heeft als coach alles in zich om je over de drempel te helpen. Ze heeft de coachende skills om te zien wat je nodig hebt om het daadwerkelijk te gaan doen. Ze weet je gerust te stellen, aan te moedigen en er ‘gewoon’ te zijn. Voor iedereen die vragen heeft of misschien twijfels: Twijfel niet langer en zet samen met Anne eindelijk de stap om het daadwerkelijk te doen!

Mirjam Hegger

Investering

Je kunt nu deelnemen aan het levenslust programma voor €2450 exclusief BTW.

Indien gewenst is het mogelijk om in termijnen te betalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Daarnaast wordt het programma regelmatig door werkgevers betaald. De meeste werkgevers hebben een budget voor persoonlijke ontwikkeling en ziektepreventie. Daar past Levenslust! heel goed in. 

 

Wil jij meer Levenslust?

Klik hier voor het gratis informatiegesprek over Levenslust!

Ja, ik wil informatie over Levenslust!

Mijn leven is echt veranderd

Ik zou het iedereen aanraden die graag geestelijk en lichamelijk wil groeien. Ik heb zo veel geleerd en daarmee is mijn leven echt veranderd. Daarnaast is Anne een mooi mens. Ze is slim, heeft enorme kennis en haar verhaal is heel bijzonder. Ik heb haar begeleiding als heel plezierig ervaren. Met echte aandacht en ruimte voor mij als mens.

Pieter Henzen

Met Anne naast me heb ik nooit getwijfeld of ik het zou doen.

Met Anne naast me heb ik nooit getwijfeld of ik het zou doen. Wat ik ook zou voelen, ik wist dat ik veilig was. Ze heeft me geleerd en laten ervaren hoe je met ademhaling de regie kunt terugpakken in je lichaam. 

Arina Kuijpers

Levenslust! is geschikt voor jou als je je in het volgende herkent:

 • Je hebt het behoorlijk goed voor elkaar, maar je houdt een knagend gevoel dat er iets mist
 • Je worstelt regelmatig met hoe je het leven kunt leiden dat jij wil, zonder belemmeringen door jouw lijf of gebrek aan lef
 • Je bent hoog sensitief, maar je weet nog niet hoe je deze mooie eigenschap optimaal kan benutten
 • Je hebt al veel gelezen en gezocht, maar het is je nog niet gelukt om het praktisch in je leven te implementeren
 • Je houdt van een praktische, down to earth benadering
 • Je bent bereid om naar jezelf en je eigen handelen te kijken
 • Je wil serieus aan de slag en zelf stappen zetten.
 • Je wil het niet allemaal alleen doen en bent op zoek naar ondersteuning

 

Ja, ik wil informatie over Levenslust!

Ik voelde me meteen op mijn gemak om mijn verhaal te delen

Anne komt heel sprankelend over en maakt fijn contact. Ze gaf steeds een samenvatting van wat ze van me gehoord en gezien had. Dat vond ik prettig en gaf me inzichten. Wonderlijk dat ik me in korte tijd zo op mijn gemak voelde om mijn verhaal te delen. Ik neem de inspiratie mee dat je met focus en vertrouwen veel meer kunt bereiken dan je zelf denkt. Dus Anne, nogmaals dankjewel voor je oprechte betrokkenheid en je inzichten!

Marianne

Ik weet nu super goed waarom ik dit wil

Ik weet nu super goed waarom ik dit wil. Ik voel me iedere dag sterker worden. Ik ervaar mijn eigen focus en besef ik dat mijn lijf en ik één zijn. Mede door haar eigen weg, uitleg, kennis en enthousiaste begeleiding ben ik er nog meer van overtuigd van deze stap naar mijn eigen vernieuwde gezondheid.

Eveline

Ik wil heel graag dingen anders in mijn leven, maar…

Ik spreek regelmatig mensen die gecoacht willen worden, maar het nemen van de beslissing heel moeilijk vinden. Misschien herken jij je ook in onderstaande twijfels.

Ik wil heel graag veranderen, maar …

 • Ik weet nu tenminste wat ik heb. Het is niet ideaal, maar het is oké. Misschien moet ik gewoon leren tevreden zijn met wat ik heb.
 • Ik heb er de energie niet voor. Ik heb nu al moeite om op de been te blijven, laat staan dat ik nu ook nog energie ga investeren in veranderen. Misschien moet ik gewoon accepteren dat ik niet meer aankan dan dit.
 • Ik weet niet eens wat ik precies wil. Het heeft ook geen zin om alles overhoop te halen en er achter te komen dat dat het ook niet is. Misschien moet ik gewoon eerst uitzoeken wat ik precies wil.
 • Ik heb geen tijd om nog iets naast mijn dagelijkse dingen te doen. Ik loop nu al achter mezelf aan. Misschien moet ik gewoon even wachten tot het een rustigere periode is.
 • Ik heb geen geld voor een traject. Ik hou altijd een stukje maand over aan het einde van mijn salaris. Ik kan vast wel iets vinden dat minder kost.
 • Ik weet zelf wel waar de angel zit en welke stappen ik moet zetten. Ik kan het wel zelf, maar moet mezelf gewoon even motiveren om het ook echt te gaan doen.
 • Ik ben bang dat ik dat helemaal niet kan. Een dubbeltje wordt nooit een kwartje. Misschien moet ik accepteren dat er niet meer in zit voor mij.

Allemaal redenen om niet in actie te komen, om te blijven zitten waar je zit. Als dat is wat je wil, is dat natuurlijk prima. Maar realiseer je ook, dat als je iets wil veranderen in je leven, je altijd zal moeten investeren. Het kost nou eenmaal lef, doorzettingsvermogen en acceptatie van onzekerheid. Daarnaast tijd, geld en energie.

Veranderen vraagt je om in actie te komen en te investeren, terwijl je nog niet precies weet wat het je gaat opleveren. Dat kan ervoor zorgen dat je ervan af ziet. Dat je accepteert dat dit is zoals het is voor jou. Dan weet je hoe de komende jaren eruit gaan zien. Maar als je het aandurft en écht durft te kijken wat het is dat je tegenhoudt, groei je gegarandeerd.

Ben jij klaar voor je volgende stap?

Klik hier voor een gratis informatiegesprek over Levenslust! Dan kun je al je vragen stellen en uitzoeken wat voor jou de juiste beslissing is.

Ja, ik wil informatie over Levenslust!

Ik ben bewuster over hoe ik het echt wil

Ik handel vaak impulsief zonder een echt plan te maken hoe ik er invulling aan wil geven. Ik ben bewuster over dingen na gaan denken, over hoe ik het eigenlijk echt wil. En ben me ook bewuster dat niet alles gelijk goed hoeft te gaan. Dit is nl mijn valkuil. Het liefst moet alles gelijk perfect en door onzekerheid laat ik dingen wat meer op z’n beloop. Daardoor creëer ik voor mezelf meer stress waardoor de onzekerheid of ik het wel kan/goed doe steeds weer de kop op steekt. Door te doen groei ik.

Diana

Ik sta zelf aan de wieg van de veranderingen die ik wil

Ik had het idee heb dat ‘er’ meer inzit dan ik er nu uithaal. Ik ben me ervan bewust geworden dat ik zelf aan de wieg sta van de veranderingen die ik wil doormaken. Ik maak nu echt tijd vrij voor het werken aan mijn persoonlijke projecten, en heb ook het gevoel dat dat mag, nee, sterker nog, moet!

Ik zou deze cursus aanraden aan allen die wel eens een is-dit-alles-gevoel hebben.

Pim